sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Narskut kukkivat ja ilmassa soi Yngwie Malmsteen ja Venäläinen Paganini


Jouduin käymään läheisellä puutarhalla. Veri kohisee suonissa ja kevät on täällä. Vesipurot virtaavat pitkin tietämme ja potagerin lumipeite on huvennut silmissä. Puutarhalla tuoksui kostea multa, kohisten kasvavat taimet ja olin myyty.Silmänkantamattomiin pikkuriikkisiä taimia oli paistattelemassa päivää ja sitten lopulta löysin etsimäni. Ladsikaapin viileydessä valkoiset narskut odottivat löytäjäänsä. Nyt niiden pulleat nuput ovat avautuneet huoneen lämmössä ja ympäriinsä on levittynyt huumaava tuoksu.


Nyt lähtölaskenta on kiihtynyt ja huomenissa pitää melkeimpä tehdä ensimmäiset kylvökset. Suuri sali on laitettu kuntoon. Siivottu, puunattu ja jättiläismäinen koulun vanha puutyösalin pöytä tyhjennetty. Kaikki on siis valmiina siementen multapedeille asettamiseen.


Nuorimmainen on pessyt tänään kaikki vanhat pullot ja nyt pepsipullo komeilee kukkivien narsissien äärellä. Saimme tänään myös herkutella sametinpehmeällä porkkanakeitolla ja ihanaisen appelsiinisella porkkanakakulla. Njamskis


Moni Teistä ihanaisista lukijoista on varmasti ihmetellyt missä Hernepensas on uinunut talven aikana, siinäpä onkin tarinaa kerrottavaksi vaikka kymmeneksi seuraavaksi postaukseksi, mutta säästän tämän kaiken tiivistettynä seuraavaan postaukseen. Kiinnostavaa, kutkuttavaa ja jännittävää on ollut ja jälleen kerran olen saanut olla mukana niin ihmeellisissä asioissa, silmät kiiluen =)


Puolen vuoden aikana olen puuhannut kirjan kimpussa. Saanut sen piirua vaille valmiiksi. Olen ollut mukana erään verkkokaupan perustamisessa. Valokuvannut. Treenannut satoja tunteja Adoben Illustratoria, perehtynyt vesileikkauksen saloihin, ollut mukana Turku kulttuuripääkaupunki 2011 hankkeessa, ollut mukana suunnittelemassa alueen yrittäjyyskasvatusta, perustamassa 8-luokkalaisille yrittäjyyskerhoa, laittanut aluilleen lepakonpesiä, munanmuotoisia linnunpesiä ja ties mitä. Elämä on jälleen pitänyt pinteessään, tuulispää on kuljettanut ja eteen on tullut mitä ihmeellisimpiä asioita.

Tältä talveni on kuulostanut 

tai

Tältä =)

Testatkaa ja nauttikaa tunnelmista. Tuo jälkimmäinen on kyllä aivan paras ;) Siihen HK-sinistä kyytipojaksi, Turun sinappia, suolakurkkuja ja höyryävää teetä

6 kommenttia:

 1. Ihana Jorimaisen hengästyttävä tahti ja et ole näemmä talvellakaan vetänyt lonkkaa! Innolla odotan jatkoja :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ehtiväinen. Minäkin jään odottamaan innolla jatkoa:)

  VastaaPoista
 3. No kyllä kannatti odottaa koko talvi sun paluutas, odotan jo salaisuuksien avautumista kaikista noista mielenkiintoisista jutuista joihin olet talven aikana sotkeutunut.

  VastaaPoista
 4. Valkoiset perunanarsissit ihastuttavat.
  Olen kierrellyt Turun kulttuurissa ja tietämättömänä katsellut myös kädenjälkiäsi.
  Mukava kuulla enemmän.

  VastaaPoista
 5. Mitä hittoa! :) Kolme postausta ja mie en oo huomannu mittään!! :D Onhan ihanan näköistä. Tuijottelen kaikki läpi vielä uudestaan. Olen kovin tyytyväinen niihin printteihin. Kehystettynä ovat jo kaikki.

  Ai ai, kunhan pääsemmme multaan tonkimaan. Sinä varmasti sijaintisi vuoksi aiemmin jo. Minä odottelen sitä kasvihuonetta. Tekisi mieli puhaltaa kaikki lumet jollain ihmekonstilla pois. Onneksi on sipulikukkia kaupoissa.

  VastaaPoista
 6. No olet ollut touhukas... Jatkoa odotellen :)

  VastaaPoista