perjantai 24. toukokuuta 2013

Hirveetä härdelliä


Nyt täytyy todeta, että elämä on täällä päässä yhtä niin suurta härdelliä, että välillä pitää pitää kaksin käsin penkinreunoista kiinni. Viikkoon on mahtunut pari Helsingin keikkaa, julmettu työhärdelli, kevarin moottorin kiinni leikkaaminen, korjaamoselvitykset, skootterin hankinta nuorimmaiselle ja vanhimmaisen väliaikais menopeliksi, jäniskolarin aiheuttamien auton vahinkojen setvintä, rippijuhlien valmistelua, vanhempieni huushollin muutto, puutavaroiden hommaaminen ja ties mitä. Kun tänään saavuin jälleen ilta kuuden jälkeen kotio niin kupsahdin oitis sohvalle ja Strart Trekin tuttu höpinä tuuditti suorastaan makoisille unille.

Härdellissä on se hyvä puoli, että voi todellakin tuntea elävänsä, voi olla töistä rätti puhki poikki ja siinä sivussa voi hankkia Akateemisesta kirjakaupasta vaikka maailman parhaita puutarhalehtiä sohvalököilyä ja uusien juttujen ideointia varten.

Aijon siis uppoutua näiden kolmen ihanaisen lehden maailmaan ja haaveilla =) Huomenna nimittäin pääsen unelmatöihin - potagerin kunnostus alkakoon - täältä tullaan vihdoinkin!

3 kommenttia:

 1. Suloista, toivuttavaa ja hyvää viikonloppua tuon kaiken jälkeen!
  Olkoot säät suotuisat ja aikaa aikaa aikaa kaikkeen voimaannuttavaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kiirettä kyllä sietää, jos aika ajoin on mahdollista viettää aikaa hienojen puutarhalehtien seurassa.

  VastaaPoista
 3. Varsin herkullinen lehtikavalkadi!!

  VastaaPoista