perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hernepensaan ulkoasu uudistui =)


Tässä keväällä kauheassa tohinassa uudistettu blogin ulkoasu on jäänyt hitusen vaivaamaan. Heleä kukkaniitty oli toisaaltaan runsas ja raikas, mutta vanhan ulkoasun hernepensaskujannetta oli jäänyt suorastaan pienoinen ikävä. Nyt oli vihdoin otollinen aika tarttua härkää sarvista ja tehdä vielä kerran ulkoasu uudistus, mikä tuntuisi kotoisemmalta ja hernepensaskujanteen näköiseltä.
Nyt Hernepensaskujanne sai vihdoin itselleen logon. Vanhan kansakoulumme, joka on muuten rakennettu 1902 ja johon me muutimme 2008, länsipäädyssä on hernepensaskujanne, jonka takaa siintää meidän potager. Logossa näkyy tuo talon länsipääty ja hernepensaskujanne hernepuineen, ruukkuineen ja lyhtyineen. Alla oleva kolmio on vuorostaan meidän maata / puutarhaa, jota työstämme unelmiemme puutarhaksi. Maaosaan on kirjoitettu vanhalla italiankielellä - sol per sfocar il core -, mikä tarkoittaa suomeksi - vain sydämen virkistykseksi -. Puutarha pohjautuu tuolle vanhasta italialaisesta puutarhasta löytyneelle kirjoitukselle.

Bannerin taustakuvaksi valikoitui ruohosipulit potagerimme kätköistä. Ehkäpä jatkossa vaihdamme taustakuvaa vuodenaikoijen ja puutarhassa vallitsevien teemojen mukaan. No tämä jää nähtäväksi. Mutta uskokaa tai älkää niin nyt on kotoisa olo. Kujanne on taas paikoillaan =)

5 kommenttia:

 1. TÄYDELLISTÄ! Kaipasinkin jo jotain hernepensaskujannemaista! Tykkään kauheesti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes - eikös tosiaan olekin vihdoin taas hernepensaskujanteen näköinen - niin minäkin kaipasin tuota vanhaa kunnon kujaa jo kovasti ilmeeseen =)

   Poista
 2. O-la-laaa! Oijoij! Tyyliä & osaamista! Kyllä meidän kelpaa, meidän vannoutuneiden lukijoiden! Entistä ehompaa ja jujulla. Super!

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa täällä - kiitos kun jätit blogiini viestin :-) Täällä vaikka mitä kiinnostavaa!

  VastaaPoista