keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Puutarhakierroksella =)


Kesälomien aloituksen kunniaksi, vaikka huomenna olenkin vielä työmaalla keikkaa heittämässä, niin teimme puutarhurin unelmakierrosreitin. Ihastuttavana kesäpäivänä on joskus mukava ottaa auto alle ja lähteä herkuttelemaan niin visuaalisesti kuin muutoinkin. Tässä siis meidän erikoiskierros. Lähtöpisteen voi aloittaa aivan mistä haluaa, mutta sen takaan, että upeita maisemia, vilvoittavia merinäkymiä, nostalgista lossimatkaa ja puutarhojen toinen toistaan kiehtovimpia antimia ei voita juuri mikään =) 

Ylimmäinen kuva on tehty Thinglinkissä, mikä on muuten superhauska palvelu. Se toimii facebook tunnareilla ja sinne saa ladattua mieleisiään kuvia. Kuviin voi upottaa ties mitä informaatiota aivan käden käänteessä. Kun siis viet hiiren ylläolevan kuvan päälle, niin siellä syttyy aktiivisia pompuloita, joista pääset kurkistamaan mistä mikäkin ihanuus on hankittu ja mitä nämä ihanuudet ovat =)

Toinen samanmoinen mukava palvelu on tuo google maps, johon voi tehdä näitä omia reittejä, joita sitten on mukava jakaa kavereille. Taidankin tehdä uuden haasteen =) Eikös tehdä yhdessä oikein superpuutarhurointikesä ja jaeta hyvät kohteet ja reitit täällä blogeissa =) Miltäs kuulostaisi?


Näytä Puutarhurin kesäkierros suuremmalla kartalla

7 kommenttia:

 1. Siinäpä mukava kierros ja ihan lähialueella vielä, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Wautsi!!! Kiitos! Kesäpäivänä tiedän mitä tehdä! Ajaa suhauttaa ja tekee löytöjä - mikä sen hauskempaa !

  Ja voi mitä älynväläyksiä (?) tämäkin postauksesi sai aikaan! Ihan totta! Yhtään suurentelematta juttujani! :D
  En ole ymmärtänyt esimerkiksi käyttää maljakkona tuota "maustelasitikku-telinettä"!! Miten nuija ja tylsä sitä VOI ihmisen ajatusmaailma olla? Näin tylsä. Kiitos sen herättelemisestä. Jälleen. <3

  -C-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. Tuo finial... Ah. En ehkä kestä! Niiiin hieno ja ylväyttä! :)

   Poista
 3. Aivan loistavaa... Nyt kyllä osuit taas. Siis miehän rakastan just tämmöstä kaikkee...hmmm...reitti? Tuntuu, että täällä ei ole mitään, mutta olen varmasti väärässä.

  VastaaPoista
 4. Miten tuolla Googlemapsilla tehdään tuommoinen?? En tajua...

  VastaaPoista