keskiviikko 14. elokuuta 2013

hump - hump - humppaa =)


Krysantteemit suorastaan loistavat kukkapaljoudellaan meidän sateen riepomassa taimitarhassamme. Tänään nuorimmainen lähti mukaan työkeikalleni Turkuun ja sitten hump... hump.... humppasimme naisten asioilla ja näimme ties mitä ihania hörsöjä, klittereitä, korkkareita ja ties mitä hienouksia. Sitten bongasimme kilvan näyteikkunoita ja käytiin syömässä yybernaisellisesti heset =) Mutta kotimatkalla oli pakko hurvitella pitkin vanhaa ykköstietä =) Arvaattekos miksi?


Niin monesta blogista olen viime päivinä lueskellut siitä kuinka Kauppilan taimet ovat vetäneet puoleensa. Ja ainahan muutama mukava yllätys mahtuu meidänkin taimitarhan nurkkiin, seuraksi ihanien hortenssioitten.


Vielä kultakuoriaisetkin jaksavat ahertaa ja herkutella =) Kultakuoriainen on ehdottomasti puutarhan lemppariasukki =)


Ja tässä he ovat =) saanen esitellä heidät - Delphinium Highlander Sweet Sensation, Echinacea purpurea Milkshake, Lysimachia hybrid Autumn Snow ja Galtonia candicans alias kellohyasintti =)

9 kommenttia:

 1. Hauskaa, juuri Kaappilassa sunnuntaina käyneenä katselin noita samoja kellohyasinteja, mutta sitten päätin että haluan itse mahtua talooni talvella... himottaisi silti niin hankkia oma! Hyvännäköisiä punahattujakin siellä oli. Ja tuota alpiakin pohdiskelin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh - mä ajattelin istuttaa tuon kellohyasintin ulos, en tietystikään yhtään perehtynyt tapaukseen. Onkos se siis pidettävä sisällä talvet?

   Poista
  2. On se, niin kuin daaliat. Sori jos tieto lisää tuskaa!

   Poista
  3. Voi rähmä - siellä se on jo pihamullassa :) Nyt pitää sitten vaan tehdä oikea käytännön koe - ilmoittelen sitten ensi keväänä, jos vaikka tuurilla olisi selvinnyt ;)

   Poista
  4. Nostat syksyllä kiltisti sisään vaan ;-) Nuin upea kasvi! Tai kasaat päälle kaikenmaailman talvitäkit?

   Poista
 2. Jahas mistäs sitä keksisi asiaa Turun suuntaan;D Voi kun saisi perheen houkuteltua Ruissaloon kasvitieteelliseen, Mustilasta kaikki kovin tykkäsivät, joten toiveita idättelen!

  VastaaPoista
 3. Voi teitä humputtelijoita! :) Nyt on mitä mainion istutussää! Sopivasti kosteutta.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa humputella Turuus!
  Noita ihanuuksia kiertelin minäkin ja ihan mukavan lastin kotiin kuljetin.
  Kaikki eivät vielä ole edes maassa. Sadetta tuli meillä eilen 40 milliä.

  VastaaPoista