maanantai 26. elokuuta 2013

Pihatien rinteessä punertaa

Kohta lehden viimeisenkin aika tullut on. Syksy kantaa satoaan. Oranssinpunaisia marjoja on melkeimpä mattona tunkiomme äärellä ja pihatien rinteessä. Herkkusuu oraville on myös tarjolla melkoisesti pullukoita tammenterhoja. Osan taidan kuitenkin itsekkin säilöä mullan uumeniin ja aloittaa pikkuruisten tammien kasvatuksen. Kuulakkaissa aamuissa jo talven tulon aavistaa ja pelloilta kantautuvista kurkien lauluista. Valo on muuttunut, varjot pidenneet, keskipäivän lämpö on hikistä ja illat viileneviä. Syksyssä on omaa viehätysvoimaansa.

Anonyymi oli kommentoinut kuvien koon muutoksesta. Kiitos siis palautteesta. Joten rohkenen kysäistä näin yleisestikin mitä mieltä olette olleet kuvien koon suurenemisesta? Toivottavasti kommentoitte ahkerasti, niin tarvittaessa voin reagoida asiaan =)4 kommenttia:

  1. Suuret kuvat on jees, mutta läppärin näytöllä ei toimi kovin hyvin, koska pystykuvat eivät näy kokonaan ruudulla vaan pitää scrollailla nähdäkseen kaiken.

    VastaaPoista
  2. Tykkään näistä isoista kuvista tosi paljon, varsinkin silloin jos kuvissa on paljon yksityiskohtia, kuten puutarhakuvissa monesti on. Monta isoa (varsinkin hyvin samanlaista) jättikuvaa on melko hengästyttävää. Näitä postauksia joissa 1-2 isoa ja muuten normaaleja isoja kuvia ovat parhaita. Postauksen skrollaamiseen ei mene silloin kohtuuttomasti aikaa, eikä huomio kiinnity vain siihen skrollaamiseen. Hyvä uudistus!

    VastaaPoista
  3. Myös näin kännykällä lukiessa kuvat näkyy kokonaisuudessaan, hieno uudistus!

    VastaaPoista