torstai 5. syyskuuta 2013

Naag, Valtsu, Thelma ja Säde =)

Voi miten rakastankaan työtäni. Onni on ollut matkassani ja saan tehdä suorastaan unelmieni duunia aamusta iltaan. Hurjaa vääntöä, painetta, venymistä, haasteita, jättisuuria riskejä, onnistumisia, itsensä ylityksiä, hurjia tuloksia, uusia tuulia ja tuoreita ajatuksia. Työni on vuosia kuljettanut minua kuin Liisaa Ihmemaassa. Toinen toistaan huikeampiin seikkailuihin. Olo on kuin aalloillaratsastajalla. 

Tänään oli jälleen yksi syksyinen käännekohta. Ihanaakin ihanampi nuorten suunnitteleman Y-päivä, ihania bloggaajia vieraina talkshowssa, helisevää naurunsolinaa =), pajoja, puheenvuoroja, intoa, innostusta, Duudsonien Jarno ja paljon paljon muuta.  Jos pitäisi valita jokin ääni miltä työni kuulostaa niin se olisi ehdottomasti helisevä naurun solina =)

Tämän kaiken lisäksi minulla on maailman ihanin kollega, joka tuossa nauraa retkottaa ihastuttavien bloggaajavieraidemme kainalossa. Kiitos siis kollegalleni yhteisistä väännöistä ja rutistuksista, nuorillemme hurjasta työstä, innosta ja ilosta ja tietysti Naagille, Valtsulle, Thelmalle ja Säteelle - Teitte päivästämme superinspiroivan, innostavan ja ikimuistoisen =) Olitte kuin puutarhan sädehtiviä kukkia syksyisessä auringonpaisteessa. Huomenna odottaakin jälleen uudet kujeet, uudet aluevalloitukset ja uudet naurunsorinat =) Huomenna bloggaan jälleen puutarhasta, uusista taimista ja vähän vanhoistakin =) Huomenna otan lökölököilystä kaiken ihanuuden irti =)

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että joku nauttii työstään:) Niin monelle se on pelkkää pakkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vähän sellainen sukuvika, että hurahdetaan helposti työn kuin työn pauloihin =) Mutta tuo, että saan olla nuorten kanssa niin tekee työstä erityistä =)

   Poista
 2. Varmasti jokainen unelmoi työstä, josta nauttii ja voi sanoa todella pitävänsä. Onnellinen sinä!!!
  Ihanan aurinkoinen kukkapelto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se kun saa vaikuttaa omaan työhönsä edesauttaa tuota nauttimista. Ihanan aurinkoinen kukkapelto on Ruissalon kasvitieteellisestä puutarhasta =)

   Poista
 3. Kuulostaa aivan mahtavalta, sekä työ, innostuksesi siitä ja puutarha, innostuksesi siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostus pitää mielen vireänä ja kun oikein innostuu niin velat muuttuu saataviksi ;)

   Poista
 4. Hei! Aivan upea puutarha sinulla! Löysin sinun blogin, kun etsin tietoja Hakuro-pajusta. Kaksi vuotta olen Hakuroa puutarhamyymälöistä etsinyt ja nyt heinäkuussa sen vihdoin löysin. Kun ei ole autotallia eikä kellariakaan, niin istutin sen suoraan maahan kohopenkkiin, hyvin on ilmeisesti juurtunut, kun on paljon uutta kasvua. Tarkoitus on laittaa aitaverkko ympärille ja sen päälle pakkaspeite - ja toivoa parasta! Odotan jännityksellä kuulumisia sinun Hakurosta keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Onnea Sinun Hakurollesi. Saammekin siis yhdessä jännittää miten nämä kestävät tulevan talven. Sinulla tuntuu olevan oiva sotasuunnitelma talven varalle =)

   Poista