maanantai 2. syyskuuta 2013

Poskissa punaa =)


Tänään on jälleen se päivä kun Ville Leinosen kauniit luritukset soivat levylautasella. "Oletko sinä se tyttö, jonka valossa sokaistun, joka puhalsi tuulen mun sydämeen" Ja kevyt rullaus ottaa valtaansa, aivan kuin kesäkukkaniitty Ruissalossa. Hetken jo olin luullut, että syksy on täällä. Mutta lauantaina olin toista mieltä. Sillä edessäni avautui taivaallisen ihastuttava kukkameri, jossa huojui punertavan eri sävyjä. Tunnelma oli niin täyteläinen, suorastaan hieman ylitsepursuava ja kasvit olivat kilvan kurottauneet yli puolentoistametrin, että muutin mieleni myös kesäkukista. Meille muuttaa ensikesänä siis jotain aivan erityistä, kylvämme kesäkukkia - paljon kesäkukkia =)

idhernepensaskujanne

Kellarissamme on ehkäpä sittenkin tilaa toinen toistaan ihanimmille daalioille. Suurikukkasille ja rimpsuhelmaisille unelmille, jotka läikehtivät vaaleanpunaisen ihanissa sävyissä. Mukaan mahtuu myös muutama todella punaposkinenkin ihanuus.

Ja tupakan huumaava tuoksu valtaa puutarhamme, potagerin, välitilan ja uuden muototarhan. Meille on muuttanut ensimmäiset unelmat keväästä, siementilauksista, kylvöpuuhista, kevätauringon sulattamasta mullasta. Jokos Teillä on haaveiden aikakausi alkanut? 
9 kommenttia:

 1. Kyllä täälläkin keräillään siemeniä ja suunnitellaan ensi kesän 'kukkapeltoa' :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit kertakaikkiaan. Kyllä ajatukset ovat karanneet salaa jo seuraavaankin kevääseen, ehkäpä se on lohdutusta tähän syksyn yllättävään(!) saapumiseen. Itse oon miettinyt punaisia syyskukkijoita ens vuodeksi perennapenkkiin. Niin, miksi ei niissä voisi olla kesäkukkiakin !

  VastaaPoista
 3. ♥oi,miten mahtava määrä ihania kukkia!

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat. Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 5. Väriloistoa!

  Minulla on mielessä ensi kevään sipulikukat...

  VastaaPoista
 6. Vau, mitkä värit!
  Mitä ovat nuo ekan kuvan ihanat huiskilot?

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia, kiitoksia kaikki ihanaiset =) Kruunu Vuokolle kauniit kiitokset tunnustuksesta ja Pioni - luulisin niiden punaisten olevan jotain revonhäntiä =)

  VastaaPoista