torstai 24. lokakuuta 2013

Rakkautta ilmassa


Tänään sen huomasin jälleen. Meillä asustaa kaksi jättiläissuurta närheä, pullukoita, vantteria ja elinvoimasia. Siinä ne liihottelivat oksalta oksalle kärpässienemme yläpuolella. Olen aina rakastanut lintuja ja syksy on erityistä lintuaikaa. Lähellä sijaitsevan erämaajärven rannat olivat viikonvaihteessa valkoisenaan joutsenia. Samaan aikaan kun toiset tekevät muuttoa lämpimään on toisten aika saapua jälleen pihapuihin asustamaan. Työhuoneen ikkunasta avautuu näkymä läheiseen vanhaan omenapuuhun. Omenapuu on talvilintujen erityissuosiossa ja siinä voi nähdä vilahduksen milloin lähimetsän tikasta milloin taas talven pikkulintunnusta. Ilmassa on siis selvästikin linturakkautta =)

Lähikukkakaupassa oli vietteleviä ovikrasseja ja pitihän sitä pakosta sortua myös Bird Love purnukalla varustettuun kärpässieniasetelmaan =)4 kommenttia:

 1. Iiik, miten ihana asetelma! Minusta on myös hauskaa seurata lintuja ja oravia pihapiirissä. Närhet ilmaantuivat meidän pihalle viime viikolla, kun tuli lunta.

  VastaaPoista
 2. Lintujen touhuja on kyllä hauska seurata. Nyt siihen on taas parempi mahdollisuus, kun puutarhassa on syksyisen harmaata. Kaunis tuo Bird Love -asetelma. MInulla oli muutama vuosi sitten likimain samanlainen kranssi, kun tuo ensimmäisessä kuvassasi. Linnut tykkäsivät siitä kovasti ja nyppivät kaikki marjat siitä pois.

  VastaaPoista
 3. Minäkin katselin kaupassa juuri tuollaista kranssia. Nätti! Tein kuitenkin itse...

  VastaaPoista
 4. Alimmainen kuva on kuin jostain satumetsästä. :) Ehkä keijujen?

  VastaaPoista