torstai 17. lokakuuta 2013

Täyttä kultaa


Forssassa on satanut ensilumi, mutta meillä ilma on vielä odottava ja taivaalta tihkuttaa vettä aivan hissukseen. Läheisen järven rannat ovat täyttä kultaa ja viimeiset auringonsäteet leikittelevät heinikossa. Eilen juhlittiin hyvässä seurassa vanhimmaisen syntymäpäiviä ja haravoitiin oikein porukalla. Lehtiä oli satanut aivan hurjasti tien peitoksi. Mikään oikeastaan ei ole mukavampaa kuin yhdessä tehdyt ulkotyöt. Aamulla tielle oli satanut uusi kerros lehtiä, mutta urakka on selvästikin jo voiton puolella.2 kommenttia:

  1. Kauniin seesteisiä kuvia. Täällä satoi kaatamalla koko päivän ja on ollut väsyttävän harmaata ja hämärää. Onpahan hyvä syy pysytellä sisätiloissa :) Onneksi kukkasipulit ehdin eilen laittaa maahan, jos tämä sää tässä vielä kauankin aikoo jatkua...

    VastaaPoista
  2. Sinulla on aina niin uskomattoman kauniita ja tarkkoja kuvia että! Siitä syystä saisinko olla utelias, eli millaisella kameralla kuvaat? Tekisitkö vaikka aiheesta postauksen? Pitäisi mennä itsekkin kamera ostoksille, niin kiinnostaa kovin.

    VastaaPoista