torstai 9. tammikuuta 2014

Täyteläinen Smoothie


Meillä oli eilen jälleen hedelmäpäivä. Kun ulkona on pimeää ja synkkää niin pitää hieman herkutella, hakea kesähedelmistä voimia ja pirteyttä. Meidän on jo pidempään tehnyt mieli smoothieta, mutta aina se on jäänyt valmistamatta ja hedelmät ovat sujahtaneet makupaloina herkkusuihin. Eilen tartuimme härkää sarvista. Paikallisessa K-kaupassamme on aina ollut hyvä hevi-osasto ja nyt kauppiaiden vaihduttuakin hedelmätarjonta on pysynyt hyvänä.

Hunajapomelo, makeat persimonit, suussasulava mango, kirpeät kiivit ja kuiduntäyteinen kvitteni houkuttelivat eniten. Ja ei muuta kuin toimeksi. Kuorittiin hedelmiä oikein rutkasti ja pilkottiin ne ensin vadille. Lisättiin mukaan yksi banaanikin antamaan pehmeyttä ja ei muuta kuin soseuttamaan. Kulhosta kukin sai valita millaisen koktailin itselleen halusi ja ei muuta kuin herkuttelemaan =)

id_hernepensas


6 kommenttia:

 1. Nam! Ihanan värikkäitä hedelmiä olette valinneet. Itselle tuo persimmon on vähän vieraampi hedelmä, monta kertaa olen sitä tuumaillut kokeilevani, vaan tähän asti on jäänyt kaupan hyllylle. Ehkä nyt kokeilen... ;-)

  Minä hörpin tässä paraikaa mustikka-tyrnimarja smoothieta, kyllä tässä nyt tarvitsee kaikenlaista vitamiinipommia, että tätä harmautta jaksaa! Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja ehkä se aurinkokin sieltä jossain kohtaa pilkistää, toivotaan niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persimonit ovat aivan päällikkö hedelmiä, makeita ja mehukkaita. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla =) Tuo mustikka - tyrni smoothie kuulostaa kyllä superhyvältä =) Pitänee testata. Mukavaa viikonvaihdetta myös sinulle

   Poista
 2. Eksoottisen väristä smoothieta :) Nam, miten herkulliselta ja TERVEELLISELTÄ näyttääkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssin keltaiset hedelmät saivat vihreän kiivin näyttämään todella eksoottiselta ja hyvää oli =)

   Poista
 3. Ihanan väristä! Mun banaani-mustikka ei pärjää tuolle ollenkaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaani mustikka on oikein hyvää myös =)

   Poista