perjantai 25. huhtikuuta 2014

Mittalankojen kiristystä =)


Töistä päästyäni alkoi mittalankojen kiristyspuuhat. Suurimmaksi osaksi olen yber suurpiirteinen, mutta mittalankojen kanssa jaksan puuhata. Tieprojekti toi tullessaan myös uusia projekteja. Tien vierustalla kulkenut jyrkkä reuna sai lähteä. Reunusta pyöristettiin ja samalla sisäänkäynti tuli selvästikin avarammaksi. Reunustalta lähteneet maat vuorostaan kärrättiin kiviaidan reunustalla oleviin monttuihin. Ja sitten päästiin murskeen kimppuun. Tie edistyi jälleen roimasti ja huomenna hommia jatketaan kottikärryilyä ja toivottavasti tie saadaan jopa valmiiksi asti. On se kumma miten tällaiset projektit inspiroi ihan valtavasti =) Vaikka kunto on surkea talven jäljiltä niin jotenkin voimia tulee siitä kun näkee kokonaisuuden muuttuvan ja ryhdistyvän pala palalta. Mutta nyt nukkumattia morjestamaan, että huomenna taas jaksaa =) Aurinkoista viikonvaihdetta Teille kaikille =)


13 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että tulee tosi ryhdikkään näköistä jälkeä.
  Kevät on kyllä hyvää aikaa tehdä tuota raskasta hommaa, kun ei ole vielä liian kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on ihan parasta juurikin tuon viileyden takia ja muutoinkin kasvukausi on vielä niin hidasta, ettei muut hommat paina päälle.

   Poista
 2. Kyllä suorat reunat antavat ryhtiä pihatielle!
  Meillekin pitäisi tilata mursketta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murske tekee totisesti ihmeitä aikaan. Saas nahdä kauanko nuo suorat linjat pysyvät, mutta hetkellisesti ainakin tuntuvat siisteiltä =)

   Poista
 3. Kyllä näyttää hyvältä! Ilo silmälle ja mikä nautinto saada näkyvää tulosta kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tuo näkyväisen aikaansaaminen on kyllä yksi puutarhuroinnin parhaita puolia.

   Poista
 4. Ei ihme, jos tuntuu lihaksissa tuo! Täällä on edessä hyvin paljon pienimuotoisempi tieprojekti, nimittäin polku, joten ihan mukava nähdä, miten helpon oloisesti tuokin teillä edistyy (hyvähän täältä ruudun takaa on huudella :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusen juu lihaksia poltteli =) Meillä tuota projektia tehtiin kolmisen iltaa, joten ihan hyvä jakaa projekteja vähän useammalle päivälle =)

   Poista
 5. Tuleepas suorat reunat ja samalla ryhdikäs pihatie.
  Teillä on kyllä hienot peltomaisemat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita peltomaisemia mekin rakastamme. Silmä lepää katsellessa kaukaisuuteen =)

   Poista
 6. Heipä hei, löysin tänne ihan vasta. Nyt olen aivan hurmaantunut näkemästäni ja lukemastani. Voi ihanuus, mikä talo. Ja mikä tontti. Mikä potager! Lumoavaa. Tätä kaikkea jään seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan Intopii =) Kiitos kauniista sanoistasi =)

   Poista
 7. Näyttää hyvälle, niin tienteko kuin muukin! Hauskaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista