lauantai 21. kesäkuuta 2014

187 ritarinkannusta =)

Aamulla mittari näytti melkein 30C lämpöastetta kun heräsin. Olihan sitä heti riennettävä puutarhapuuhiin =) Meillä alkoi nimittäin juuri nyt armottomat taimitalkoot. Viktoriuksen taimet pitää saada hetimiten maihin tuonne potagerin puolelle sillä seuraava ruuhka on jo ovella. 187 ihanaista ritarinkannusta ovat valmiina koulittaviksi ja Viktoriuksen uumeniin pitää saada mahtumaan moinen purkkiarmeija. Alla olevassa kollaasissa on Viktoriuksen uumenissa odottelevat ihanuudet. Siemenet tilasin Larkspur Nurseryn taivaallisen ihanasta siemenvalikoimasta. Juhannuspäivä tuntuu olevan puolellamme, juuri ohitse pyyhältäneen sateen jäljiltä aurinko porottaa lähes pilvettömältä taivaalta ja ulkosalla on kosteanlämmin keli. 


17 kommenttia:

 1. Onpa ihanuuksia kerrakseen! Miten siellä on niin lämmintä? Täällä on kylmää ja kaatosade vaihteeksi :O( Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sahaa vuorotellen lämpöaalto ja sade. Aamulla 30 mittarissa ja nyt jälleen 15 =)

   Poista
 2. Missä maassa te asutte? Meillä täällä Varsinais-Suomessa on navakka tuuli ja 10 astetta lämmintä. Merivesi on 12 astetta, joten siellä olis lämpimämpää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan aamulla oli lämpöä oikein kunnolla, nyt on ollut sadekuuroja ja lämpötila sahannut ylös ja alaspäin. Nyt mittarissa melkein 15 astetta.

   Poista
 3. Ihan samaa ihmettelen kuin muutkin. Eli ollaanko edes samalla mantereella? On täälläkin aurinko välillä pilkahdellut, mutta ei puhettakaan mistään lämpimästä kosteudesta. Nytkin vajaa +12.
  Mahtava määrä erilaisia ritarinkannuksia. Voi tulevaa kauneutta potagerissanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen lämmitti, mutta tänään on toista - mittari näyttää 8 astetta ja sade piiskaa pihamaalla. Toivottavasti ritarit lähtevät kunnolla kasvuun =)

   Poista
 4. Todella vaihtelevaa säätä ollut täällä meilläkin. Aurinkoa ja sadekuuroja vuorotellen.


  Todella upeaa kukkaloistoa sinulla tiedossa, kun ritarinkannuksesi alkavat kukkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo niin tuota ritarien kukintaa, mutta siemenistä kasvatettuna menee ensi kesään tuo kukinta =)

   Poista
 5. Oi oi oi oioioioi... ritarinkannuskuvasi saivat minut lähes ulvomaan. Tuo 'Crown Jewel'... mää en kestä! Niin jumalaisen kaunis vaalean sininen.

  Ja ekskjyysmii, että melkein 30? Tai edes 15? Meillä täällä lämpötila on vaihdellut kymmenen asteen alapuolella ja vielä alempana. Mylkky. Ei oo reilua. Onneksi edes te olette saaneet nauttia säästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ei juurikaan nautita säästä =) 8 astetta ja vettä taivaan täydeltä. Nuo Larkspurin ritarit ovat niin upeita, että ihan pakahtuu

   Poista
 6. Ömm... Voisitko hieman avata tätä lämpötilalukemaa. Oletan, että siinä oli pienoinen pilkkuvirhe ;) Ja ritarinkannuksista: *kops, pyörryin*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aamusella paistoi aurinko jopa kuumasti ja sitten väliin satoi ja lämpötila heittelehti aivan kummallisesti. Mutta tänään on normi kesäsää - tasaista kylmyyttä ja vihmovaa vesisadetta =)

   Poista
 7. Taivaallisen ihana on varmaankin se ainoa oikea ilmaus noille ritarinkannuksille! En edes tiennyt niitä olevan olemassa noin älyttömän monta lajiketta ennenkuin löysin tänne sinun blogiisi! Sinun innoittamana penkeistäni löytyy nyt "tavallisen" sinisen lisäksi vaaleanpunainen Astolat ja valkoinen Galahad :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritarit ovat niin ihania. Niitä on yli 250 erilaista ja eriväristä =)

   Poista
 8. Luulin, että kirjoitit Viktoriuksen lämpöasteista. Tai sitten ajattelin, että lämpömittarisi on rikkoontunut.
  Kummallinen lyhytaikainen lämpöaalto siellä teillä joka tapauksessa.
  Ritarinkannuksista tulee varmasti retkikohde!

  VastaaPoista
 9. Olen vaikuttunut (ritarinkannuksista) ja ihmeissäni (lämmöstä)!

  VastaaPoista
 10. Aika ihailtava määrä ja valikoima tulossa :)

  VastaaPoista