torstai 18. syyskuuta 2014

Inspiraatiota ilmassa

Aamut ovat selvästikin viilenneet, elohopea on laskenut lähelle nollaa ja hengitys on höyrynnyt. Potagerissa ei ole kuitenkaan vielä tietoakaan kylmenevistä säistä. Kerrottu ritarinkannusihanuus on innostunut kukkimaan yhtäjaksoisesti jo reilun kuukauden. Suloisen violetin rinnalla lempeyttä luo jo kuihtumaan päässet kukkavanat ja takaa kajastava punahattujen vaaleanpunaiset pilkahdukset. Ahhh mitä syksynodotuksen sulokkuutta =)

Tänään on innostusta ollut ilmassa =) Nuoret ovat pitkin syksyä uurastaneet Visual Inspiration 2014 päivän kimpussa, miettineet houkuttelevaa ulkoasua tapahtumalle, hoitaneet markkinointia, saaneet ihastuttavia bloggareita ja vloggareita tapahtumaan ja meillä on töissä ollut vähintäänkin kiireistä. Tänään sitten odotettu päivä koitti ja voi mitä silmien kirkkautta ja säihkettä olikaan ilmassa =) Itsekin sain siinä tiimellyksen lomassa hetken jutustella Kettukarkki-blogin ihastuttavan Mairen kanssa ja ennen kaikkea kuulla hänen upeista kuvausprojekteistaan. Joskus on innostavaa päästä kuulemaan muiden tarinoita, kuulemaan siitä mistä muut innostuvat ja inspiroituvat ja mistä tulokulmasta kukin asioita tarkastelee. Vaikka jonkiasteinen flunssa painaa päälle, ääni on ollut jo toista päivää lähestulkoon kokonaan kadoksissa niin ilmassa on suurta levollisuuden ja samalla innostuneisuuden tunnetta =) ja nämä ihanaiset potagerin namupalat kruunaavat päivän =) Mistä Sinä innostut ja inspiroidut?
10 kommenttia:

 1. Ihana ritarinkannus! Puutarhasta inspiroituu, elämän väkevyydestä ja siitä, miten jotkut kasvit jaksavat nousta, vaikka ne ovat paleltuneet tai se on syöty. Sen sijaan se lannistaa, kun ajattelee, miten monta kasvia on vuosien saatossa kuollut. Kuitenkin lannistus häviää heti, kun näkee esimerkiksi sipulikukkapusseja kaupassa. Se lupaus ensi kevään kukkaloistosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kasveihin tulee erityinen suhde vuosien varrella =) Niihin liittyy muistoja, jotka kirvoittavat mieltä, innostavat ja inspiroivat. Selviytymistarinoita ja kummallisia katoamistemppuja. Ja jokavuotisia yllätyksiä =)

   Poista
 2. Todella kaunis tuo ritarinkannus! Mulla tavallinen ritarinkannus innostui tekemään uusia nuppuja näin syksyn iloksi. Katsotaan ehtiikö kukkimaan.
  Mä inspiroidun puutarhasta, luonnosta, hiljaisuudesta, rakkaiden ihmisten seurasta, kirjoista, blogeista, toisten puutarhoista ja Sailan tavoin kukkasipulipusseista tai siemenluetteloista. Ne tuovat toivon uudesta.
  Joskus kun tuntuu että takki on ihan tyhjä ja olo väsynyt, parasta lääkettä on omassa puutarhassa kuopsuttelu tai vain haahuilukin. Mieli virkistyy ja uusia ajatuksia syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tuo on niin totta, inspiraatiota on niin paljon ympärillämme ja se kytkeytyy niin moneen kutkuttavaan tekemiseen =)

   Poista
 3. Mahtavan muhkeita ritareita. Ne varmaan ovat edellisvuoden kantaa. Ei kait kevätkylvöksesi vielä kuki?
  Sinulla taitaa olla oikea syyspuutarha.
  Mistä inspiroidun? Yleensä sitä inspiroituu menemällä puutarhaan. Aina joku siellä kinnittää huomion ja nostaa mielialan. Tosin tämä yleissääntö ei aina pida esim. heinäkuussa lomamatkan jälkeen puutarha saattaa pelästyttää.
  Sitä inspiroituu toisten blogeista, puutarhalehdistä ja -kirjoista. Myös samanhenkiset puutarhahullut toimivat inspiraattoreina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritarit ovat niin muhkeita =) Tuo on viimevuoden taimia. Mutta tänäaamuna kun kävin puutarhassa niin tämänkin vuoden kylvöksissä oli vankkoja nuppuvanoja. Ties vaikka jokunen ehteisi jopa kukkia =) Puutarhahullut ovat parhautta juurikin inspiraation näkökulmasta =)

   Poista
 4. Ritarinkukkaihanuus on tosi ihana.

  VastaaPoista
 5. Todella upeat värit!

  Luonto taitaa olla minun suurin inspiroija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Sinulla onkin niin ihastuttavia kavereitakin aina kuvissasi =)

   Poista