keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Herkkuja Potageriin =)


Potagerin uumeniin kätkeytyy tulevana kesänä melkoinen määrä erilaisia herkkuja. Marraskuussa aloitettu kevennyskuuri on rakastuttanut kurpitsoihin, uunissa paahdettuihin ja samettisiksi keitoiksi valmistettuihin pikkukurpitsoihin =) Ja ihaniin oranssisiin punajuuriin ja supermakeisiin porkkanoihin. Pieniä kurpitsoja on tulossa kuutta eri sorttimenttia, nuo kuvassa olevat kaksi ja niiden lisäksi neljä muuta uutta tuttavuutta. Porkkanoissa suosimme tänä vuonna alkuperäislajikkeita ja suussasulavan makeita herkkuporkkanoita ja punajuuria on kolmea laatua. Njamskis =) Pitää vain vielä käydä hankkimassa sipulinistukkaat niin saa potageriin vuorotellen sipulia ja juureksia niin öttiäiset ja kiusankappaleet pysyvät toivottavasti loitoilla herkuista =)

6 kommenttia:

 1. Kurpitsat ovat kyllä ihania, tuoreenakin sellaiset alle 10 senttiset suoraan maasta naposteltuna tai dipattuna, saavat melkein riippuvuuden aikaan! myös kaikki muutkin vihannekset ovat aika herkkuja, ötököistä en tykkää, onneksi samettikukat ovat hyvä torjuntaväline taistossa ja krassit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi noita kurpitsoja totisesti jo odotan =) Täytyykin muistaa tuo samettikukka =) Kiitos muistutuksesta =)

   Poista
 2. Onpas herkullisen näköisiä, ei ihan perus markettipussukoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin Thompson & Morganilta kun oli kiertänyt Plantagenin, Kauppilan ja paikalliset liikkeet, eikä kellään ollut noiden pikkukurpitsojen siemeniä tai erikois punajuuria ja porkkanoita =)

   Poista
 3. Nam!
  Ja edelliseen postaukseen viitaten, kyllä olen blogiasi seuranneena tullut siihen tulokseen että potagerisi ansaitseen paikan lehdessä. On se niin huikea!

  VastaaPoista