keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lumen kevättanssi =)Kesken kaiken kun hääräilimme työhommia työhuoneessa ikkunasta avautuva näky samanaikaisesti näytti houkuttelevalta ja toisaaltaan harmitti vietävästi. Potager ja maisema näyttivät niin kauniilta keväisessä lumisateessa. Lumihiutaleet valtasivat hetkessä maisemaa ja yht äkkiä kaikkialla oli valkea kuorutus. Sitten lumisaden hidastui hidastumistaan ja loppui. Lumi jäi potagerin ruutuihin, saaden potagerin rakenteen näyttäytymään komeasti, käytävien ollessa lumettomia. Ja nyt lumesta on tuskin jälkeäkään. Erikoisen kaunis näytelmä tanssivia lumihiutaleita.

14 kommenttia:

 1. Oi hemmetti, että on kaunista!! Lievitti kummasti omaa omaa pakokauhua.. Täällä tulee roikaleita edelleen taivaan täydeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pakokauhu on täälläkin haihtunut kun mittari on kivunnut +10 asteeseen ja aurinko paistaa taas kuin aiemminkin =)

   Poista
 2. Kaunista, periaatteessa ;-) Täällä ei onneksi ole tullut lunta yhtään, kaikki vetenä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa tuo tosiaan oli aika kaunis näky, vaikka kyllä vähän huimasi ritarien puolesta. Onneksi kaikki sulasi pois yhtä äkkiseltään kuin tulikin

   Poista
 3. Nyt täälläkin sataa aikamoisia tatteja, ei ilahduta. Täytynee pyrkiä tässäkin näkemään positiiviset puolet. Jos noita rättejä tarpeeksi tuijottaa, ryhtyisivätkö täälläkin tanssimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sulivat pian tultuaan. Hetkellisesti näky huumasi, mutta onneksi oli ohimenevää =)

   Poista
 4. Muiden pihalla kaunista tuo lumi. Räntä omalla naamalla huhtikuussa ei kivaa. Lumi omalla pihalla huhtikuussa itkettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täällä taas vihertää entiseen malliin ja linnut livertää. Mittari on kivunnut jo +10 asteeseen =)

   Poista
 5. Ihana video! Juuri tuollaisia voisi katsella vaikka ikuisuuden.

  VastaaPoista
 6. Kaunis video, toisaalta taisi olla aikas raikas ilma kuvatakin! Meille huikean säätiedon mukaan oli mahdollisuus tulla jopa 30 cm lunta, onneksi ei tullut vaan vettä satoi melkein koko päivä ja illalla alkoi räntää rätkimään ja ulkona oli niin kylmä. Iloisesti hiutaleet tanssivat kylmää tanssiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh - onneksi säästyitte tuolta kaaottiselta lumimäärältä =) Kylmää oli hrrrr.

   Poista