maanantai 29. kesäkuuta 2015

Pitkäkorvan kaverina =)


Potagerin uumenissa kontatessa ja kitkiessä voi kohdata kaikkea ihmeellistä ja ihanaa. Unikot ovat tänä kesänä kiitollisesti tarjonneet silmänruokaa ja nyt niitä on tuolta Viktoriuksesta tulossa lisääkin melkoisesti. Ajattelin jopa tehdä vielä yhdet unikkokylvökset tälle kesälle. Sillä lämpimässä ja kosteassa ne itävät ihan hujauksessa.

Porkkanarivion lomasta näin kaverin korvat. Me olemnme nyt kohdanneet lähes päivittäin ja pitkäkorva selvästikin kuuntelee kun sille juttelee lempeitä. Joskin ei pitkäkorvat niin kovin ihania vieraita tuolla potagerissa olekkaan. Mutta tämä pitkäkorva on erityinen =) Väliin kohtaamme aamuisin kanitarhan kukkamaan raparperin lähettyvillä ja sitten iltapäiväisin täällä potagerin puolella.


Mutta nyt kitkemään, sillä potagerin suuriivous on aivan näillä näppylöillä valmis =) Juhuu =)


17 kommenttia:

 1. Pitkäkorva käy ihailemassa ja varmaankin maistelemassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä se hyppelehtii ja nauttii olostaan =) Toki lieveilmiönä katkenneita kukkia on siellä täällä =)

   Poista
 2. Teillä taitaa olla herkullisia tuoksuja, joiden perässä pupunen tiensä on löytänyt! Teidän potager on kyllä kaunis, ihania unikoita! Meillä kukkii kauniisti tarhakullerot, edustuspaikalla tumma punamultaseinä taustanaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kesä alkaa olemaan kukkeimmillaan ja aurinko paistaa suloisesti. Pupusen on aika kiva möllötellä kukkapenkkien suojissa. Tarhakulleroiden ihana keltaisuus on meilläkin vallallaan =)

   Poista
 3. Voihan jänö, se on mennyt ruokailemaan vähän parempaan ravintolaan. Mulla asustaa kasvimaan kupeessa nuori rastas, jonka mielestä mun herukat on sen privaaatti-bufee. Voiko noita moittia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Privaatti-bufeet on kyllä suosittuja näin kesäisin. Meinasin käydä hankkimassa elämäni ensimmäisen kerran rastasverkkoa juurikin noiden bufeevarausten välttämiseksi =)

   Poista
 4. Pitkäkorva ihailee kaunista potagerianne. Hyvä maku pitkäkorvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkäkorva on niin hölmistynyt ja suloinen, että ei sitä raaski hätistellä poiskaan =)

   Poista
 5. Jänöjussilla on tarjolla varmaankin gourmee-tasoista ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu luomu kotiruokaa pöydät notkuen =) Kelpais kavereillekin, mutta onneksi niitä ei ole näkynyt =)

   Poista
 6. Upea tuo ekan kuvan unikko! Onneksi puput mielellään syö kesällä vähän kaikkea, ainakin meidän edesmenneet lemmikkikanit teki niin; pikkuisen tästä, vähän tuosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tämä yksilö on juurikin tuollainen - vähän sieltä ja vähän täältä yksilö =)

   Poista
 7. Pitkäkorva on löytänyt mukavan ja kauniin oleskelupaikan ja ainahan on tilaa yhdelle varsinkin jos ei kaikkea syödä napostele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja aika vekkulia seuraa se on tuolla puutarhahommissa. Päivittäin kun kohtaamme useaan otteeseen =)

   Poista
 8. Mä en varmaan ikinä onnistu noissa unikoissa.. taas tuli kylvettyä pussi kaupalla siemeniä, mutta yhtään taimea en ole löytänyt..

  VastaaPoista
 9. Pupu on huomannut, että täällähän onkin monipuolista purtavaa. Meidän pihalla oli pari iltaa takaperin pikkupupu syömässä valkoapilaa. Oiva niittoapulainen siis. Piri

  VastaaPoista
 10. Ihan mieletöntä tykitystä tiedossa :D

  VastaaPoista