lauantai 11. heinäkuuta 2015

Cherub ja Claire sekä muut ihanuudet

Tänä aamuna potagerissa soi paholaisen viuluniekan itse Niccolo Paganinin säveleet Yngwie Malmsteenin tulkintana. Paganinia ja Yngwietä yhdistää käsittämätön taituruus ja intohimo musiikkiin. Näiden ritarinkannusten sielunelämään on selvästikin juurtunut pala tuota ihmeellistä intohimoa. Niin vuolaita, sävyrikkaita ja kiehtovia ne ovat aivan kuin taiturimaisimmat säveleet ja sävelkulut. Joten niiden tarkastelu vaatii ilman muuta intohimomuusiikkia seurakseen =)

Olkaa hyvä - vielä siis kerran arvon ihanaisuuteni marssivat esiin. Kermanvalkea ja ahh niin täyteläinen Butterball valloittaa runsaan vuolailla kukillaan


Seuranaan vaaleat unelmat Cherub ja Claire


Ja ylväs kruunun jalokivi


Ripaus purppuraa ja auringonvalossa kylpevää kauneutta


Ihanaista laventelin sineäSinistä kullanruskein keskustoin ja valkeaharmain keskustoin =)Ja jälleen valkeutta ja purppuraa - voi ihanuutta. Taidan hukuttaa teidät ritareihin, mutta minkäs teet kun niiden kukinnot ovat paraikaa uhkeimmillan. Ja pahamaineiseksi asian tekee se, että osa on vieläkin nuppuasteella, joten ritareita on vieläkin luvassa lisää. Mukavaa lauantai iltaa Teille kaikille ja ehdotan kaivamaan Youtubesta tai Spotifystä esiin tuon Paganinin ja Yngwien säveliä ja uppoutua ihan vaikka hetkeksi =)19 kommenttia:

 1. Runolliseksi suorastaan heittäydyit, mutta kyllä ovat ritarinkannukset sen ansainneet! Aivan huikeaa kukkaloistoa <3 Mä taidan lopettaa puutarhablogien lukemisen, kun koko ajan tulee must-have listalle lisää kasveja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin keräilijäksi siinä tapauksessa on syytä ryhtyä =) Rakentelee kokoelmia kaikista ihanuuksista =)

   Poista
 2. Aivan mielettömiä. Aloin jo valita suosikkia, mutta meni liian vaikeaksi, kun hyviä suosikkeja vaan tippui koko ajan lisää. Ihan mieletön se eka. Tosi erikoinen. En ole sen väristä nähnyt missään. Tuli sellainen sitruunapiirakka mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritareita voi jalostaa määrättömästi ja erilaisia lajeja on satoja ja taas satoja. Yllättävää miten vähän niitä on suomessa tarjolla. Ehkäpä ihmiset pelkävät niiden kaatumista tai suuruutta. Mutta yhtä kaikki - ihania ne ovat ja tuo sitruunan ja kerman sekoitteinen eritoten suloinen =)

   Poista
 3. Ilman Paganiniakin kerrassaan hurmaavia. Ei näihin kyllästy, päinvastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väliin tuntuu, että koko postauslista on pelkkiä ritareita. Hyvä niin jos niitä kelpaa katsella =)

   Poista
 4. Huikeita ritareita! Ilman musiikkia tässä mennään, kun vauvaa juuri nukutetaan. Sopiva hetki kurkkia blogeihin.
  Kyllä noita pitää nyt kuvata ja blogata, kun niiden paras aika on meneillään. Ihan olet itse pienestä siemenestä asti nämä paimentanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vauvan nukutusta ei voita mikään =) Siemenestä nuo kaikki ihanuudet on ihan itse kasvatettu =) Ja niihin niin kovin kiintynyt vuosien saatossa =)

   Poista
 5. Ritarinkannukset ovat vertaansa vailla. Niin upeita. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on niin ihana tarkastella kun niissä on niin paljon eroja =)

   Poista
 6. Nyt ei sanat meinaa riittää, on niin kaunista! <3

  VastaaPoista
 7. Upeat ritarit! Tuo valkoinen ja kermanvärinen veivät sydämeni. Tahtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritarit vievät polvet alta ja sydämen mennessään =)

   Poista
 8. On ne vaan mielettömän upeita!

  VastaaPoista
 9. Minusta alkaa vahvasti tuntua siltä, että meillekin mahtuu vielä uusia ja ihania ritareita;)

  VastaaPoista