torstai 9. heinäkuuta 2015

Tuulessa keinuvia unikoita

Voihan keskikesän ihanuus ja kukkapostaukset. Tässä vaiheessa kesää tuntuu, että päivät lipuvat seesteisesti. Pikkuhiljaa yhä uusia ja uusia kukkijoita ilmaantuu niin potageriin kuin muillekin kukkamaille.

Yksivuotiset unikot ovat saaneet rauhassa siementää ja tässä sitten on tulos. Pikkuhiljaa ne ovat vallanneet potagerin ylänurkkauksen sekä talonvierustan kukkapenkin. Punaiset kukkaset keinuvat tuulessa ja värjäävät muutoin punattomaan potageriin punaisen "korvan" aivan kuin lehden reunaan taitetun merkin.

Toisenlainen tummanpuhuvampi yhdistelmä löytyy talonvierustan kukkapenkistä. Siellä samaiset unikot ovat levittäytyneet purppuralännenheisiangervon ja mustaseljan siimekseen. Suklaanruskeat lehdistöt luovat jännittävää tunnelmaa unikkomereen. . Puutarha on tällähetkellä täynnä toinen toistaan ihmeellisimpiä löytöjä =)
18 kommenttia:

 1. Ai, ihan mielettömän ihanaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo suklaanruskean ja heleän punaisen yhdistelmä on ihastuttavan oloinen =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Melkein meinasin itsekin pyörtyä kun löysin nämä =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Unikoissa on jotain sellaista hetken huumaan ja kauneutta

   Poista
 4. Aivan ihania! Itse kylväytyneet ovatkin kasvaneet nopeemmin kuin keväällä kylvetyt. Ne on nuo ihan itkettävän ihania....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo itsekylväytyneet ottavat aina melkoisen spurtin. Itävät niin aikaisin keväällä =)

   Poista
 5. Unikot ovat niin kesäkukkia, ihanat itsekylväytyjät. Minulla ei vielä unikot kuki, itsekylväytyneissä on kyllä jo nuppuja. Ja hei, sivu latautui nyt nopeammin, kiitos asetusten muuttamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtia jos sivut pelitti nopeammin =) Meilläkin on nuppuja vielä paljon jäljellä, joten kukintaa on luvassa vielä kotvan aikaa =)

   Poista
 6. Voihan unikot, mielettömän upeita!

  VastaaPoista
 7. Voi kun on kaunista, melkein kuulen musiikin soivan (kuten kerroit tuossa aikaisemmin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin =) mitä sanoin - puutarhassa soi aina jokin musiikki ;)

   Poista