torstai 18. helmikuuta 2016

#tulppaanitorstai

Kukkalan Sannan #tulppaanitorstai haaste koukutti sen verran pahasti, että tähän taisi jäädä koukkuun. Tehtyäni viime viikolla ensimmäisen tulppaanitorstai postauksen alkoi jo uudet ideat virrata mielessä. Tutkin ahkeraan niin Pinterestiä kuin muitakin tulppaani-inspiraation lähteitä ja sitten kolahti =) Olohuoneen pöydällä oli näet vanhoja alpakka palkintolautasia, vanhantavarankaupasta aikoinaan kylkiäisinä saatu vanha jalallinen tarjoiluvati sekä lasikelloja, joita olin vuosien saatossa keräillyt. Vanha talo ja nostalgisromanttiset tykötarvikkeet - ei näistä voi kuin innostua. Kaivoin kaappien kätköistä vielä vanhoja kristallivaaseja, sokerikkoja ja pulloja. Inspiraatio suorastaan laukkasi ja tällä kertaa turha jäykistely oli tipotiessään. Nyt pääsin mellestämään omalla tontilla =)Myös kukkakauppareissu oli yhtä inspiraatiota. Muutama papukaijatulppaani, muutama kerrottu tulppaani, yksi ranskalainen tulppaani, freesia ja oksaneilikoita.


Ja ei muuta kuin rakentelemaan =) Kokosin koko komeuden ensin meidän kylmillään olevaan saliin, koska suorastaan taivaallinen auringonvalo paistoi sinne ihanasti.Lopuksi toin ihanuudet olohuoneen pöydälle. Pohjoisikkunoista tulviva valo oli olkkarissa viileämpää ja kokonaisuus näyttikin taas aivan erilaiselta ja piti uudelleen tarttua kameraan =) Kiitos vieläkin Sannalle tästä ihanasta haasteesta =)


Edellisen haasteen kimppu on viikon aikana rupsahtanut suloisesti ja kuolleiden kukkien kauneus on vähintäänkin yhtä ihastuttavaa kuin tänään hankkimieni. Mukavaa torstaita Teille kaikille ja toivottavasti muutkin jatkavat Sannan haasteen kimpussa ja tehdään yhdessä oikea tulppaanivallankumous =) Muuten se ranskalainen ihanuus jäi odottamaan seuraavaa tulppaanijuttua, sillä en raaskinnut katkoa hänen ylvästä varttaan =)


26 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköistä :) tosi kaunis tuo kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis itsellesi =) Nuo tulppaanit veivät vaan mennessään =)

   Poista
 2. Kristallit ja tulppaanit ne yhteen soppii....
  Nämä ovat huikean kauniita erikoistulppaaneita ja näitä ei saa ruokakaupasta. Onneksi meillä on myös kukkakauppoja.
  Todellinen esteettinen nautinto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan pakko piipahtaa kukkakaupassa tutkailemassa näitä ihanuuksia ja onnekseni tulppaaneja myytiin yksittäinkin =)

   Poista
 3. Siis ou my! En kestä! Aivan mielettömän kaunista, sinä osaat kyllä tuon asettelun taidon ;) Iso kiitos tästäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Tää on niin ihanaa puuhailua, että voisi tehdä vaikka joka päivä =)

   Poista
 4. Ihanan herkkää ja valoisaa! Mulla on tulpaaneja melkein samanlaisessa lasimaljakossa ja on kyllä ihanaa katseltavaa ajatuksiin vaipuen! Ja kyllä tää Tulppaanitorstai on koukuttava! En malta odottaa teidän seuraavia postauksia ja itsekin inspiroituu ostamaan tuoreita kukkia joka viikko :) ja on nuo hienoja tosissaan nuo lakastuneetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanitorstai on tosiaan niin koukuttava =) Ja nythän on enää vajaa viikko uuteen torstaihin =) jihuu =)

   Poista
 5. Apua miten hinoja asetelmia, olet niin taitava ja tyylitietoinen!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana asetelma! <3 Olen ihan myyty.
  Jos tuo ei tuo kevätfiilistä, niin ei mikään. Ja varmasti käy teidän talonne tunnelmaan täydellisesti.
  Minä en tällä viikolla ehtinyt mukaan. Mutta ajattelin, että jatkan tulppaanitorstai-postauksia aina, kun ideat virtaavat.
  Ihanaa tulppaanitorstaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riina =) Tosiaan kevät saapuu palapalalta ja jollei tunnelma ole ulkosalla keväinen niin ainakin sisällä =)

   Poista
 7. Voi miten kaunis postaus, kiitos tästä. Tästä tuli hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis =) Hyvä mieli on tulppaanitorstain ansiota =)

   Poista
 8. Oi vitsit, miten kaunista! Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä =) Kiitos kaunis itsellesi =)

   Poista
 9. Ihanat kuvat taas. Noi kuvut on tosi hienot. Mullakin on noita hopeisia lautasia. Kuvut puuttuu. Pitää etsiä jostain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvut on ihan pääliköitä moneen juttuun ja niitä on aika kivasti saatavillakin =)

   Poista