keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Ihanaa joulunaikaa ja pikkuisen taikaa =)

Ihania joulukuusen koristeita metsäkuusessa
Metsäkuusi jouluisessa asussaan.

Joulu on vihdoin saapunut meillekin. Ihana metsäkuusi haettiin porukalla läheisen metsikön laidasta. Meillä on aina ollut metsäkuusi ja sen hakemiseen liittyy se jokin oma joulun taika. Yhdessä tuumailu ja pähkäily, että onko kuusi varmasti nyt suora, riittävän kokoinen ja juuri meidän joulun hengen luoja.

Vuosien saatossa joulukuusen koristeiksi on valikoitunut valkeita, yksinkertaisia palloja, ihania joulun käpyjä ja tammenterhoja sekä muutamia somasti kuvitettuja palloja.

Kolme metrinen joulukuusi kurottelee korkeuksiin tuvan seinustalla

Joulukuusi kipuaa tänäkin vuonna lähemmäs kolmeen metriin. Koristelu ja valosarjojen ripustaminen on melkoista taiteilua tuolla yläilmoissa. nuorimmaisen kanssa me vastaamme tästä kuusiprojektista ja joka vuosi vähän kinastelemme tuon kultaisen nauhan käytöstä ;) No tänäkin vuonna nuorimmainen sai tahtonsa periksi, sillä joulu ei kuulemma saavu ilman tuuheaa kultanauhaa.

Nostalginen punatulkkukoriste

Ihanaakin ihanammat punatulkku ja peurakoristeet löytyivät taannoin Tampereen Stokkan jouluosastolta. Näissä on jotain kiiltokuvamaisuutta ja ne jaksavat ilahduttaa vuodesta toiseen.

Peuraperhe lasipallossa

Vuosia sitten hankittu hopeanhohtoinen pallo

Lasikellot joulumaassa =)

Lasikellot on pesty ja kiilotettu. Pikkuinen nippu kärpässieniä on päässyt pikkuiseen lasimaljakkoon ja kuusesta yli jäänyt peurapakko on löytänyt paikkansa suurimman kellon kupeesta. Pikkuhiljaa hiljaisuus ja joulun tunnelma on laskeutumassa tupaan ja tunnelma on vähintäänkin odottava =) Kaunista ja rauhaisaa joulunaikaa ja pikkuisen suloista taikaa Teille kaikille =)

Valkeat amaryllikset kukkivat joulukuusen alla 

23 kommenttia:

 1. Kaunis joulukuusi ja kaikki koristeet!
  Meille sopisi jopa kuusimetrinen puu sisälle, mutta eipä taitaisi kuusenjalka kestää. Pari joulua sitten sain kuusen koristeltua, kissat sitä haisteli ja yhtäkkiä se rojahti pitkin lattiaa... Kissat meni tassut sutien karkuun ja monta palloa meni rikki. Kuusi ei ollut kunnolla jalassa kiinni, siksi se petti.
  Oikein leppoista ja rauhaisaa Joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on aina ollut metsäkuusi ja kuusenhakureissussa on tosiaan oma taikansa pähkäilyineen. Kauniita kuusenkoristeita ja ihanaa joulutunnelmaa välittyy kuvista.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuusi punarinta- ja peurakoristeineen, joulukuusen hakemisessa on se tietty juhlallinen tunnelma. Iloista joulua perheellenne!

  VastaaPoista
 4. kauniita koristeita! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. Ihania nostalgisia koristeita. Meilläkin tytär hoitaa kuusen koristelun, sitä tohinaa on hauska seurata. Mukavaa Joulua myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Leppoisaa joulunaikaa Vadelmalaaksosta :) Ihania koristeita! Linnunkohdalla on pieni kirjoitusvirhe, punarintahan (Brittien Robin, oma suosikkilintuni) se siinä koreilee :)

  VastaaPoista
 7. Aito joulukuusi on aina seisonut meidänkin olohuoneessamme. Sen ihana tuoksu tuo joulun tullessaan.
  Kaunis kuusi kauniine koristeineen.
  Hyvää ja tunnelmallista joulua.

  VastaaPoista
 8. Kauniita koristeita kaikki, erityisen suloisia nuo eläinkoristeet! Ymmärrän lasten toiveet kultanauhoista, täällä sama juttu ;)
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 9. Ihan perinteinen kuusi ja aivan upeat nuo peurakoristeet. Ihan teidän ja teidän kodinnäköiset. Teillä on aina kaikki niin linjassaan. Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 10. Mukavaa joulua! On mukavaa, kun joulukuusen koristeilla on oma tarinansa.

  VastaaPoista
 11. Hyvää joulun aikaa sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 12. Joulukuuset ovat joulun must-juttu!
  Ihanat nuo Stokkan eläinkoristeet,
  olen haaveillut tuollaisista, mutta ei niitä taida enää mistään saada.

  Ihanaa ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 13. Kaunista!
  Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
 14. Vuosi sitten Libertyn jouluosastolla kierrellessäni, eteeni osuivat nuo samaiset lintu- ja peurakoristeet. Tuli Hernepensaskujanne mieleen, kun muistin ihailleeni niitä täällä blogissa =) Ihanaa ja kaunista joulua teille <3

  VastaaPoista
 15. Tunnelmallista ja lämpöistä joulua myös teille!

  VastaaPoista
 16. Ihastuttava kuusi koristeineen! Iloista joulua teille.

  VastaaPoista
 17. Suloiset lasikoristeet! Tunnelmallista joulua!

  VastaaPoista
 18. Kauniita koristeita! Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 19. Ihastuttava kuusi. Joulun taikaa ja leppoista aikaa teille!

  VastaaPoista
 20. Kiitos Teille kaikille ihanaisille joulun toivotuksista <3

  VastaaPoista