keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Iiiik! Ihania siemeniä =)

Nyt on mitä parhainta aikaa plärätä siemenpussukoita ja suunnitella tulevaa kevättä =) Mutta miten siemeniä kannattaa säilyttää? Käy kurkistamassa Hernepensaselämää blogissa ja kerro miten sinä säilytät siemeniä? Blogissa myös muutama vinkki mistä löydät kivoja laatikoita siementen säilytykseen =)

Klikkaa itsesi tästä Hernepensaselämää blogiin =)8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä; hyviä vinkkejä. - Minulla siemenet on purkeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä =) Nuo purkitkin ovat kivoja ja käteviä =)

   Poista
 2. Ihana laatikko ja ihanat kuvat! Meillä on näköjään ollut vähän samanlaiset järjestelyt käynnissä. :D Minäkin juuri tuunailin itselleni säilytyslaatikkoa. Niin se on tähän aikaan, että kun kaikkea ei voi vielä kasvattaa, pitää siemeniä järjestellä, hypistellä ja kuvitella ne kaikki kukoistaviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kävin katsomassa ihania säilytysratkaisuja =) Tosiaan vielä pitää pidätellä tuota kylvöintoa ja keksiä kaikkea oheistoimintaa =)

   Poista
 3. Minulla on näidenkin säilytys kaaosteorian mukaan, D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussi - kaaosterianmukaiset ratkaisut ovat ihan parhaita =)

   Poista
 4. Juuri tänään kävin siemeneni läpi (jotka ovat ihan tylsästi omissa pusseissaan pahvilaatikossa) ja pistin tilausta uusista testaukseen tänä vuonna tulevista hyötykasviyhdistykselle. Siitä intoutuneena postasin sivuilleni http://kotitekoisesti.blogspot.fi lämpöpenkin perustamisohjeen. Ihanaa kun kohta saa taas työntää sormet multaan! Hyviä kylvöjä ja kevään odotusta kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aivan mahtavaa =) Lämpöpenkeissä on sitä jotakin - pitääpä käydä oitis katsahtamassa =)

   Poista