sunnuntai 6. elokuuta 2017

Postia Englannista ja itäneitä ihmeitä =)

Muutama viikko sitten postilaatikossa oli kaksi pehmustettua kirjekuorta Englannista. Tilaamani ihanaakin ihanammat törmäkukkien siemenet olivat saapuneet.

Tilauksessa oli myös joukko kylmäkäsittelyn vaativia tähtiputkia.

Ja seitsemää eri lajia törmäkukkia.Helpot ja nopeat törmäkukat kylvin heti lähetyksen saavuttua. Sillä törmäkukat kasvattavat ensimmäisenä vuotena lehtiruusukkeen ja kukinta alkaa vasta toisena vuotena. Nyt nuo törmäkukat ovat itäneet ja lähipäivinä pitäisi aloittaa koulintapuuhat. Muutaman päivän vielä odotan, jos vaikka muutama siemen vielä itäisi lisää =)Mutta pakkohan vähän oli kouliakin näin sade aamuna. Aiemmin kylvämäni sinikatanat ja valkoiset tulikukat olivat koulintavaiheessa ja aamutuimaan koulin 42 kpl sinikatanoita sekä 46 kpl tulikukkia. Lapsokaiset ehtivät vallan mainiosti vielä varttua ennen ulos siirtämistä.13 kommenttia:

 1. Teillä on ollu ihan huikee kylvökesä siellä!!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylväminen on niin kovasti antoisaa ja mukaansa tempaisevaa =)

   Poista
 2. Huh, mikä määrä jälleen koulittavaa. Sinulla onkin pian ihan hurjasti taimia istutettavaksi, tuolla tavalla kyllä säästää melkoisesti. Itsekin kokeilen tänä syksynä perennojen kylvöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perennojen kylvöpuuhat ovat niin mukavia. Ja rahaa todellakin säästyy ja pääsee kokeilemaan kaikkea sellaista mitä taimistot eivät tarjoa.

   Poista
 3. Varmasti saat upeaa kukintaa näillä siemenillä. Onhan siinä koulinnassa oma hommansa, mutta kyllä se on sen arvoista. - Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti ainakin toivon niin =) Talvi on sitten se koetinkivi, joten ensi vuosi vasta toden kertoo kuinka tässä käy.

   Poista
 4. Onnea kasvatuksille! Minulla täällä sama meininki siemenlähetykset englannista ja saksasta saapuivat vihdoinkin ja kylvöhommat menossa nokka tuhisten. Ihanaa puuhaa. Mukavaa alkavaa viikkoa! Terkuin Katja https://paleredrose.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Aika ihana paketti sulle tuli!
  Minäkin mietin tilausta, tosin jo kukkasipuleita;)

  VastaaPoista
 6. Oi, mitä ihanuuksia siellä on taas luvassa! <3

  VastaaPoista
 7. aikamoinen määrä ihania taimia!

  VastaaPoista