lauantai 16. syyskuuta 2017

Habitare inspiraatiota | osa 1

Perjantainen Habitare reissu oli inspiroiva! Mahtavat väriyhdistelmät, mehukkuus, herkullisuus, tyyneys ja täyteläisyys. Vautsi! Trendianalyytikko Susanna Björklundin ja muotoilija Sisse Collanderin loihtima Trendi alue sai polvet notkahtamaan. Jotain tällaista haluan loihtia myös tulevaan puutarhakirjastooni =)


Lempeys ja runsaus vievät ajatukset hetkeksi historian havinaan, renessassi näyttäytyy välähdyksenomaisina palasina filminauhalla. Tämä on rakkautta ensisilmäyksellä =)

Huonetilan jatkuminen silmänkantamattomaan inspiroivan, maalauksellisen maiseman muodossa antaa tilaa ajatuksille liitää, silmä lepää katsoessa kaukaisuudessa näkyviä maiseman kerrostumia ja voi miten upeasti kalusteet piirtyvät tätä taianomaista maisemaa vasten.


Tunnelma vaihtuu, mutta valo ja energisyys säilyvät. Tuttu Kukkatalon logokin löytyy eukalyptus oksien seasta.Tummat, vahvat ja täyteläiset värisävyt toistuivat ja veivät mennessään. Miten värit voivatkaan tuntua niin upeilta pitkän kliinisen, valkean ja harmaan kauden jälkeen. 


Leikkokukat jatkavat riemuvoittoaan ja pääsevät kaunistamaan arkea niin pieninä kuin suurinakin annoksina.

Habitaresta löytyi myös yksi idea puutarhaan. Mikään ei olisi upeampaa kuin valaistu holvikäytävä puutarhassa tai tällainen systeemi puutarhajuhlissa pöydän ja tunnelman kohottajana =) Huomenna lisää, jotain sellaista mitä lähdin etsimään ja mikä sai sydämeni pamppailemaan erityisesti - pysyhän siis kuulolla =)3 kommenttia: