lauantai 30. kesäkuuta 2018

Täällä ollaan jalkeilla vain öisin!


Nyt kaivataan pimeyttä ja pitkään! On se merkillinen asia, miten huonosti ihminen oppii uusia asioita. Jos tällä kertaa neljäs kerta toden sanoisi. Olen siis jälleen kerran fotofytodermatiitin kourissa ja vieläpä rajummin kuin koskaan aiemmin. Puutarhaan ei ole siis mitään asiaa ainakaan viikkoon vaikka mieli kuinka tekisi. Parempi on vaan yöaikaan liikuskella ja tarkastella asioita pimeän tullen. No se ainakin antaa uutta tulokulmaa ja asiat näyttää suorastaan kutkuttavilta.

Toiseen blogiin ehdin sentään tehdä pari postausta ennen kuin tämä viheliäisyys iski. Pensasaita saatiin timmiin kuntoon ja orvokit uuteen loistoon.


Tässä piilee tietysti se vaara, että uusia ideoita ehtii katsahtamaan ja paljon, sillä ainakin viikon pitää pitää pysytellä uv-valolta suojissa, ettei tilanne pääse pahenemaan. 

9 kommenttia:

 1. No voi sun! Mutta toisaalta, jos joskus on ulkoiltava vain öisin, niin nyt on varmasti paras aika vuodesta siihen. :)

  VastaaPoista
 2. Nyt olisi tarjolla luontaisesti tumma kuvaustausta ❤️ Tsemppiä sairastuvalle!

  VastaaPoista
 3. Voi kauhee! Mistä kasvista sä sen saat? Onko kauheen kivulias? Tuo yöhiippailu kuulostaa kuitenkin hauskalta. Entä sadehiippailu. Onko pilvisenäkin päivänä liikaa valoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tulee melko monesta kasvista. Persilja, lipstikka, ruudat, erilaiset putkikasvit, tyräkki jne. Ei oo kivulias mutta vähintäänkin spitaalisen näköinen ;) Musta kaikki valo on sille pahasta, mutta 4-5 päivän kuluttua voi ollaa taas vapaasti ulkona.

   Poista
 4. Kaunis vinkkeli puutarhaan tuo kuvaamasi hämärän hetki:)

  VastaaPoista