lauantai 4. elokuuta 2018

Njamskis! - Kardemummaa ja karviaisia


Olen tehnyt elämäni löydön =) Karviaiset ja kaardemumma - ahh mikä makuyhdistelmä. Tiesitkö, että on lukuisia muitakin mausteita, jotka sopivat erinomaisesti karviaishilloon ja saavat karviaisen kirpeän maun taittumaan. Karviaishillon reseptin ja ihanat makuyhdistelmät löydät Hernepensaselämää - blogista, jonne pääset tästä linkistä. Jos karviaissato on komea, niin mikäpä estäisi siitä tekemästä makukokoelman vaikkapa joulupöytään!



2 kommenttia:

  1. Minäkin kokeilin uutta yhdistelmää: punaherukka ja tähtianis. Oli todella hyvää yhdessä. Täytyypä kokeilla kardemummaa, kun karviaiset kypsyvät.

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkistä - pitääpä myös testata tuota =)

    VastaaPoista