perjantai 7. syyskuuta 2018

Versoileva innostavan puutarhasisällön keskittymä

Tänään on perhosia liidellyt mahanpohjassa ja vähän jänskättänyt hyvällä tavalla. Siitä on muutama vuosi aikaa kun aloimme yhdessä kolmen ihanan puutarhahöperön kanssa haaveilemaan omasta sivustosta, yhteisestä sisällöntuottajuuden areenasta. Ja tänään on se päivä kun yhteinen haave on vihdoinkin totta. Versoileva inspiroivan green lifestylen tyyssija on avannut ovensa ja tarjoaa nyt Teille koukuttavaa luettavaa, inspiroivia vinkkejä, videoita ja podcasteja.

Ketkä sitten Versoilevan takana häärivät? Aina yhtä innostavat ja inspiroivat Kanelia ja kardemummaa -blogin Maria, 100% Outdoor -blogin Kati ja Kukkalan Sanna sekä minä. Luvassa on siis mitä parhain matka parhaassa mahdollisessa seurassa. 

Vielä muutama kuukausi sitten fiilattiin täysillä suuntaviivoja ja ajatuksia ja unelmoitiin uudesta. Nyt matka on alkanut ja luvassa on jännittäviä seikkailuja green lifestylen värittämässä maailmassa.

Versoileva näkyy ja kuuluu useammassa eri kanavassa. Meidän Versoileva -sivustolle www.versoileva.fi pääset tästä. Siellä voit lukea uusimmat artikkelit, viettää työmatkan podcastia kuunnellen Soundcloudista tai innostua videoiden tarjoamasta sisällöstä Youtubessa. Tämän lisäksi pääset seuraamaan versoilevien puuhia Instagramin puolella tai Facebookissa. Klikkaa itsesi siis seuraajaksi kanavillamme ja pysyt tuoreiden juttujen juurella.

Instagramissa on käynnissä sunnuntai iltaan asti ihastuttava arvonta, joten käyhän klikkaamassa itsesi sinne ja osallistu arvontaan!


11 kommenttia: