Tällä hetkellä potagerissa sattuu ja tapahtuu niin huimaa kyytiä, ettei tahdo pysyä kaikessa mukana. Sillä välin kun orapihla-aitaa kaivettiin maahan oli raparperit huupan alla alkaneet tirkistellä kannen alta. Ensimmäinen sato on siis kasvanut pöntöstä ulos. Nyt vaan kun ehteisi googlettaa jotain maukkaita forced rhubarb reseptejä niin avot.
Näin ihanan punaisilta ja pirteiltä huupan suojissa kasvaneet raparperit näyttävät =)
Oi niihinkö kasvaa lehtien sijasta enemmän vartta. Oonkin miettinyt että mikä tuossa on ideana. Ihanan näkösiä ovat.
VastaaPoistaJuu - lehdet jäävät pieniksi ja varsi on pääosassa. Noiden idea on oksaalihappopitoisuuden madaltuminen ja miedompi maku.
PoistaWau mitkä rapparit!
VastaaPoista=)
PoistaSe on jännä miten ne eivät kärsi tuosta hommasta. Ja olen varma, että kaikki miettivät kieli pitkälle mille ne maistuvat :D
VastaaPoistaKahta kertaa ei saa huputtaa samaa raparperia yhtenä kesänä, muutoin niihin tulee jokin sienitauti. Maku on hitusen miedompi kuin tavisraparpereissa =)
PoistaOnpa ihanan värisiä varsia. Hieno punainen näkyy varmasti kauas. Onko raparperin peittämisellä vaikutusta makuun, vai onko se ulkonäkökysymys?
VastaaPoistaMakukysymys tämä on =) Oksaalihappopitoisuus laskee ja raparpereista tulee makoisampia =)
PoistaHienon näköisiä!
VastaaPoista=) Kiitos
PoistaOi, ovatpa herkullisen punaisia! Tosi kauniita!
VastaaPoistaPunainen on suorastaan silmiinpistävän voimakas =)
PoistaAHmikätemppu!!!
VastaaPoista=) Taikuutta =)
PoistaOij! Noista saa herkullisen väristä mehua!
VastaaPoistaSitä itsekin ajattelin - punainen on aivan hurjan voimakas
PoistaNami mitä varsia! Tuo saviastia on myös niin suloinen ♥ ja hyödyllinen. Suomesta ei varmaan vielä mistään löydä noita kauniita varjostuskupuja, pelkkiä mustia muoviämpäreitä vaan :-P
VastaaPoistaHarmillista, että Suomesta ei tosiaan noita huppuja löydy, ovat niin kovin kauniita =)
PoistaHauska!
VastaaPoistaLuin taas muutaman postauksesi taaksepäin. Kylläpäs te jaksatte puuhata, ihan mielettömän hienoa tulee!
Voi kiitos =)
PoistaHerkullisen värisiä ja taatusti myös hyvän makuisia.
VastaaPoistaNiin ovat =)
PoistaJuu, minä myös kiinnostunut huupan vaikutuksista makuun. Komeita ovat varret, kun lehtiä on vain aavistus - verrattuna meidän huupattomiin hupatuksiin :-D
VastaaPoistaMaku tosiaan miedompi kuin valossa kasvaneilla =)
PoistaTuo huuppa on kyllä niin mainio kapistus! Koristeellinen jo itsestään:)
VastaaPoistaHuupat ovat niin kauniita, että tahtoisin niitä ehdottomasti lisää =)
PoistaKauniin väriset varret ja kiva huupa.
VastaaPoistaKiitos =)
PoistaHauska idea, jos pitää raparperista... ;D
VastaaPoistaMeillä kun noita raparpereja on niin valtavasti =) Niin tämä tuo vähän vivahteikkuutta raparperivainioon =)
PoistaKaunis huuppa ja ihanan väriset raparperit <3 Aitaprojektinne on huikea ja hatunnoston arvoinen suoritus, huh! Lopputulos palkitsee vaivan =)
VastaaPoistaKiitos =)
PoistaMiedompiahan nämä ovat. Tällä kertaa kokkailut latistuivat perus raparperikiisseliin =) Mutta ensi kerralla pitää ryhdistäytyä =)
VastaaPoistaKaunis huuppa ja mielettömän punaiset varret!☺
VastaaPoista