perjantai 29. marraskuuta 2013

Joutilaisuutta =)

idhernepensasPitkästä aikaa joutilas perjantai - ahhh. Miedosti kardemumman makuista kuumaa teetä ja ällistyttävän ihastuttava uusin Elle decoration. Ellen kansi vietteli ihastuttavalla kuvallaan keskiviikkoisella Turkureissulla. Ja sisältä paljaistui valtavasti toinen toistaan ihastuttavampia kuvausjärjestelykuvia - vauh . Näitä aamuteehetkiä voisi olla useamminkin.

Potageriin paistoi tänään aurinko. Voi miten kaipasinkaan jo kevätaurinkoa, mutta käyhän nämä syysauringotkin. Potageri oli seesteinen, tuuli tyven ja maa selvästikin odotteli ensimmäisiä lumihiutaleita talviseksi turkikseen. Sinikatanat hopeiset pallerot näyttivät niin kauniilta sinertyvää taivasta vasten. Hellalla kiehuu syystalven tuoksuinen juureskeitto ja liinan alla kohoaa porkkanapatongit. Joutilaspäivät ovat taivaallisia muutoin kiireisen hyörityksen keskellä =)

3 kommenttia:

 1. Aurinko on nyt niin alhaalla, että hädin tuskin puiden latvojen tasolle nousee. Tänään kuitenkin paistoi mukavan kirkkaasti. Joutilaisuutta pitää elämässä välillä olla.

  VastaaPoista
 2. Välillä pitää vaan "lorvailla".Kauniita puutarha kuvia. Sinikatanaa laitan kyllä ensikesänä,

  VastaaPoista
 3. Niin on täälläkin lorvailtu koko päivän.
  Aurinko paistoi niin ihanasti aamusta alkaen:)
  Mukavaa pikkujoulua ja tulevaa ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista