tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kevään lumoa ja tuloa =)


Lämmin sade on hyväillyt luontoa viime päivinä. Vaikka ennusteet povaavat kylmenevää niin uskon silti sateen kiihdyttävän kevääntuloa. Meidän ulkorappusille on rantautunut epämääräinen joukko kevään odottelijoita. Väliin tuntuu kuin ohikulkiessa kuulisi salaperäistä kuiskutusta ja höpöttelyä. Aivan kuin hienohelmaiset neidit kurottuisivat rupattelemaan ja kevään tulon sorina olisi melkoista.

Hyacinthus Anastasia kurottelee kaulaansa - sillä on selvästikin asiaa muille =)


Pink Princess tulppaanien sävyssä voi nähdä häivähdyksen rusehtavaa. Mutta voi miten ihania ruukkutulput ovatkaan =) Alarappusella olevat Murillo tulput vasta avaavat kukkiaanJättikukkainen helmililja, jonka nimikyltti on kadonnut johonkin, on kukkinut jo kolmatta viikkoa. Öiden viileys taitaa tehdä hänen ihanuudelleen vain hyvää =)


Hernepensaselämää -blogin puolelta voit kurkistaa miltä meidän keltainen pääsiäisasetelma näyttää tuunattuine omenapuunoksineen ja lasipalloineen.

12 kommenttia:

 1. Ihania kuiskuttelijoita! Oletko laittanut noita ruukkuihanuuksia myös itse hyötöön syksyllä, muistelisin sellaista. Upeasti ne kukkivat ja kuiskivat varmasti kevään salaisuuksia!

  VastaaPoista
 2. Onpa suloisia, huokuvat oikeaa kevään tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! Siirsin tänään kaikki sipulikasvit ja esikot kuistilta ulos ja heti alkoi raekuuro. Saivat kunnon karaistuksen samantien.

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja ihanaa kukintaa. Belliskin siellä. Nuo vaaleanpunaiset tulppaanit ovat erityisen ihanat.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunista! Kevät tuntuu kyllä olevan tiukassa, mutta kyllä se sieltä vielä tulee!

  VastaaPoista
 6. Oih, miten hurmaavan keväiset ja herkät kukat!!
  Herttaista pääsiäisen aikaa sinne!

  VastaaPoista
 7. Kauniit tulput! Helmililjat ovat minulkakin kukkineet pitkään! Ovat superhyviä ruukutettavia.

  VastaaPoista
 8. Kauniita ovat neidit rappusillanne, erityisesti viehättää tulppaanineitoset! Viileät ilmat ovat siitä hyviä, että kukkasten kauneutta saa ihailla hyvinkin pitkään. Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 9. onpa kauniita kuiskuttelijoita!

  VastaaPoista
 10. Jos tästä kevään kylmyydestä on jotain hyötyä, se on ehdottomasti tuo kasvien pitkä kestävyys! Kesällä ei voi haaveilla kuukauden kestävästä kukinnasta mutta nyt sipulikukatkin jaksavat vielä jatkaa.

  Mahtavaa!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 11. Kauniit kuvat jälleen kerran! Mukavaa pääsiäistä! P.s. blogissani on puutarhakirja-arvonta:)

  VastaaPoista