sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Skillameri läikehtii ja narskut ovat kukassa =)

Viikonvaihde on ollut mitä lämpimin ja puutarhapuuhat ovat vetäneet puoleensa. Meillä on tänä keväänä lakkiaiset ja siistimispuuhaa rittää yli omien tarpeiden. ToDo-listalla on jokaiseksi illaksi ja viikonvaihteeksi puuhaa, niin että heikompaa huimaa. Mutta onneksi välillä ehtii vähän ihastelemaankin, sillä meidän skillameri on jälleen sinisenään ja tuomessa on kukkaaihiot jo näkyvissä.

Skillat ovat kyllä ehkäpä maapallon kiitollisimpia kukkijoita ja levittäytyjiä. Vuosi vuodelta meri ulottuu yhä etäämmälle pensaiden ja puskien alle.Ja talon edusta on keltaisenaan talon alkuperäis narsisseja =) Kaunista alkavaa viikkoa Teille =)

30 kommenttia:

 1. Mahtava scillameri! Ymmärrän lakkiais"tuskan", meillä valmistujaiset ja kaikki pitäisi saada kuntoon siihen mennessä ja hirveä stressi kukkiiko puutarhassa vielä yksikään tulppaani siihen mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin kun on harvakseltaan näitä juhlia niin huh miten hommia piisaa =) Ja tietysti puutarha pitää olla paraatikunnossa ;)

   Poista
 2. Oih! 😍 Ihan melkein itkettävän ihana ja kaunis näky. Tuollaista scillamerta mäkin odottelen meille leviäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin läkähdyttävän ihana =) Antaa siementää rauhassa ha haravoi reilusti alueen niin skillat levittäytyvät ihan itsestään =)

   Poista
 3. Voi että kuin satumaailmasta! Niin ihanaa! Ja tsemppiä valmisteluihin! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Vanhojen pihojen ihanuutta on sipulikukkameri ja kookkaat puut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa pihoissa on tosiaan sitä jotain ajan patinaa ja tarinaa =)

   Poista
 5. oi ihana toukokuu! On ainakin teidän pihalla:) Just sain kaverilta vappuna noita skilloja, se kaivoi pois uusien juttujen tieltä. Toivon niiden leviävän meilläkin ihanaksi matoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan malttaa odotaa niin levittäytyvät uskomattoman ihanasti =)

   Poista
 6. Voiko kauniimpaa olla kuin scillameri! Luulin sen kadottaneeni, kun talomme rakennettiin vanhan mummolan paikalle, mutta ei, hiljalleen scillat ja posliihihyasintit ovat vallanneet tilansa takaisin!

  Iloa ja onnea lakkiaisten valmisteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Oi sinä se onnekas olet jos teillä on vielä skillojen lisäksi posliinihyasintteja =)

   Poista
 7. Näyttäpä huikealta, oma skillamereni on lätäkön kokoinen:) Kolmet lakkiaiset järjestäneenä tunnen myötäiloa rakkaan valmistumisesta ja järjestää juhlaa, mutta samalla tulee mieleen se ahdistus, kun viime hetkeen pitää mahduttaa niin paljon mitä et voi tehdä etukäteen, ja sääennusteiden seuraamiset yms. Ja samalla tunnen huojentuneisuutta, että ei enää tarvitse puunata ja leipoa juuri toukokuussa :) Mutta ne ovat ilon juhlat, Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Juhlien järjestely on osiaan oma taiteenlajinsa ja hitusen tosiaan stressaa kun paikat pitäisi olla tiptop, mutta eiköhän se tästä =)

   Poista
 8. Voi, kuinka kauniita tunnelmallisia kuvia. Skillat ovat kyllä upean näköisiä noin suurena massana.

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja laaja-alaista skillojen kukintaa.

  Kiitos todella paljon jakamastasi ja puutarhassanne toimivaksi osoittautuneesta keuhkosammalen hävittämisvinkistä.

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka kaunista! Äitini toi minulle juuri skilloja istutettavaksi. Ehkäpä meilläkin joskus tulevaisuudessa näyttää vähän tuolta.

  VastaaPoista
 11. Tässä on kasvi jonka leiviäminen kaikkialle ei tympäise :D

  VastaaPoista