sunnuntai 20. toukokuuta 2018

I never promised you a rose garden...


Puutarhuroinnin ja helteen lomassa löytyy aina hetki nautinnolle. Tällä kertaa nautintoa ja hengenravintoa tarjoaa perjantaina postilaatikkoon kolahtanut Pleasure Garden Magazine. Rautaisannos ruusuja, ruusuja ja lisää ruusuja. Lehti tarjoaa tututtuun tapaan rohkeita avauksia, kutkuttavia tarinoita historiasta ja nykyhetkestä sekä kuolettavan upeita kuvia. Pelkkää nautintoa!

Keisarinna Josephinen ruusutarha on vertaansa vaille. Ranskan ikonisimman ruusuharrastajan ruusutarhassa oli kaikki aikansa tunnetut ruusut. Nykyään tarha pitää sisällään 9000 ruusua ja 1000 eri lajiketta. Varsinainen ruusujen rakastajien pyhiinvaelluskohde siis.


Toisaalla, Portlandissa vuorostaan pidetään vuosittain Ruusu Festivaalit, joiden järjestämiseen osallistuu satoja vapaaehtoisia ruusujen rakastajia.


Lopuksi lehti johdattelee vielä ihanaakin ihanamman floristi Simone Goochin matkaan. Simonen luomuksia voi ihailla myös instagramin puolella. Erilainen, yllättävä, rohkea ja inspiroiva pläjäys puutarhaa, tarinoita ja erilaisia tulokulmia.


6 kommenttia:

 1. Herkullisen oloinen lehti! Kiva, että on uusia lähestymiskulmia perinteikkääseen ruusuun.

  VastaaPoista
 2. Ruusuisia tarinoita, salaisia puutarhoja ja historian havinaa...
  Ihana lehti! <3
  Heti liityin Simonen seuraajaksi myös Instassa! =)

  Herttaista helluntaita!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten on taas upea lehti!
  Kiitos, kun sä esittelet näitä erikoisempia lehti- ja kirjaherkkuja!

  VastaaPoista
 4. Onpa upea ja mielenkiintoinen lehti! Mukavaa uutta viikkoa:)

  VastaaPoista