sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Äitienpäivä ja ihanat ruukkuistutukset!

Äitienpäivä on yhdessäolon ja mukavan puuhastelun aikaa. Mikä olisikaan mukavampi äitienpäivä ylläri kuin yhdessä tehdyt ruukkuistutukset tai käynti kesäkukkakaupoilla? Meillä äitienpäivää vietettiin poikkeuksellisesti jo eilen ja tänään voikin sitten taas nautiskella puutarhapuuhista ja viime viikolla tehdyistä ruukkuistutuksista.

Purppura-apila on kyllä kesän lisukekasvien ykkönen. Tai lisukekasvin sijaan se toimii erinomaisesti myös itsekseen. Pelkistetty betoniruukku, valkea ruukkusora ja ihana apila luovat yhdessä mitä mainioimman kombon ja raikastavat kummasti myös vanhan talon tunnelmaa.


Vähäeleinen salvia ja rusehtava kuparisara toimivat purppura-apilan kevereina samassa ruukussa tai sitten jokainen näistä ihanuuksista saa oman ruukkunsa. Miten vain =) Mutta ihanasti sulassa sovussa. Ihanaista äitien päivää kaikille!

Jos innostuit ruukkuistutuksista ja niiden harmonisesta suunnittelusta niin poikkeahan Hernepensaselämää-blogin puolelle lukaisemaan lisää ruukkuistutusten salaisuuksista.
8 kommenttia:

 1. Hyvä idea. Kyllä ainakin minä ottaisin mielelläni vastaan ruukkuistutuksen. Ihanaa äitienpäivää sinulle vaikka olettekin jo päivää juhlineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Ruukkujutut ovat aina niin ihania ja mukaansatempaavia =)

   Poista
 2. Kiitos webinaarista, oli paljon vinkkejä ja kauniita istutuksia! Purppura-apilan sain talvehtimaan lumien alla kukkapenkissä ja nyt siitä on jo jaettavaksi useampaan ruukkuun. Aurinkoa ja iloa äitienpäivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kuulla, että olit kuulolla =) Pitääpä testata tuon apilan talvehtimista.

   Poista
 3. ihanat ruukku istutukset ja hyvää äitienpäivää :)

  VastaaPoista
 4. Voi, miten kivoja yhdistelmiä ja kasveja!
  Täälläkin ollaan ihastuttu heiniin ja apiloihin...

  VastaaPoista