torstai 3. toukokuuta 2018

Purppura-apila ja muut ihanat kesäkukat


Tulevaksi lauantaiksi on luvassa kaikkea jännitävää. Olen nimittäin menossa Kotipuutarha-lehden pitämään Ihanat ruukkuistutukset webinaari vieraaksi. Ja pitäähän vieraalla olla kutkuttavat kasvit mukanaan, eikö vain? Luvassa on siis ainakin purppura-apilaa, ihanasti mätästävää ruukkuistutusten suosikkia ja monia muita ihania kesäkukkia ja kesävihreitä.

Hernepensaselämää-blogista löydät lisää juttua siitä millaisella unelmapuutarhalla vierailin ja mitä lisukekasveja ja koristeheiniä löysin Ihaniin ruukkuistutuksiin =)
9 kommenttia:

 1. Nuo apilat on todella kivoja. Kokeilin viime vuonna niitä ensimmäistä kertaa ja istutin talveksi maahan, hyvin talevhtivat! Saattavat jäädä maanpeittokasveiksi niille sijoilleen, tänä vuonna ostan varmasti uusia.

  VastaaPoista
 2. Onpa viehättävä! En ole oikein osannut arvostaa noita, mutta mutta... ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kutkuttavalta! Onnea webinaariin! 💚
  Ja noi apilat ovat niin ihastuttavia. Innostuin niistä viime kesänä. Ei haitannut vaikka tuuli ja satoi. Ne röyhysivät yhtä iloisesti ja terhakkaasti. Samaan aikaan moni kukkiva kasvi retkotti rumana sateessa.
  Lahden Pihapiirimessujen pikkuruiselle osastolleni istutin neljää eri väriä samaan vatiin. Nyt ne koristavat ihanasti etukuistia.
  Aurinkoa ja mukavaa alkavaa viikonloppua Hernepensaskujanteelle!

  VastaaPoista
 4. Nuo tumman apilat ovat superihania!
  Laitoin viimevuotisen syksyllä maahan tai siis heitin yhden pensaan alle ja se talvehti! Täytyykin käydä hakemassa se taas kesäksi ruukkuun:)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita. Olen unohtanut nuo suloiset apilat ihan tyystin, hei nyt iski idella, kiitos. ~Katja

  VastaaPoista
 6. Minullakin talvehti purppura-apila. Istutin sen nyt isoon kiviruukkuun ja jotain kivaa täytyy sille seuraksi löytää.

  VastaaPoista
 7. Voi pyrstö, minä unohdin tuon webinaarin! :( Odotin sitä koko kevään ja tietysti se meni minulta sivu suun. Höh!

  VastaaPoista
 8. Mä oon pari vuotta laittanut noita apiloita. Oon ihan in Love niihin:) Viime syksynä ekan kerran istutin kokeeksi muutaman kukkapenkkiin ja kyllä vain, eilen huomasin, että sieltä ne nousee, jee! Ihanaa aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista