sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Raikkaan valkoiset syysistutukset

Tähän aikaan vuodesta elämä kiihtyy taas hetkeksi. Mitä lähempänä talven tulo on ja mitä enemmän säätiedotuksissa on myrskyvaroituksia sen enemmän haluaa pitää kiinni vielä viimeisistä syyshetkistä. Kasvihuone on pikkuhiljaa jo siivottu, mutta sen sisällä voi nauttia valkoisesta syysfiiliksestä. Istutuspöydällä on muutamia valko-harmaa-vihreitä syysistutuksia odottelemassa ulospääsyä. 


Kukkakaupasta löytyi syyskukkasia, valkoisia syklaameja, vihertävää muraattia ja hopealankaa. Kesäkukilta oli juuri vapautunut kolme betoninharmaata ruukkua. Näihin istutin valkeuttahohtavan pienen syyskukkakokonaisuuden. Jos haluat katsoa videon ja kuulla tarkemmin syysistutusten kukka-, väri- ja sommitteluratkaisuista niin käy lukemassa Syksyinen ruukkuistutus | syklaamit ja koristekaalit artikkeli Versoilevan puolelta. 

Jos haluat katsoa lisää syysfiiliksiä ja inspiraatiota niin @versoileva Instagramtilillä on käynnissä #versoilevasyksy haaste, johon voit itsekin osallistua. Osallistumiseen tarvitaan ripaus syysmieltä, syysaiheinen valokuva sekä intoa jakaa kuva muille #versoilevasyksy tunnisteella. Kokoamme kaikkien osallistuneiden kuvista ihanan kuvakoosteen Versoilevan artikkeleihin lokakuun puolivälissä.



4 kommenttia:

  1. Valkoinen ei petä koskaan. Se on yhtä ihana jokaisena vuodenaikana. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat syklaamit. Muratti käykin kauniisti niiden seuraan. Aurinkoista syksyä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muraatit ovat todellakin nättejä syklaamien kanssa =)

      Poista