keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Ensimmäinen erä siemeniä saapui + uusi podcast


Ensimmäinen siemenerä saapui ja kotosalla odottaa kevään kylvöpuuhia nyt 40 pussia ihanuuksia. Jännityksellä myös odotan lähiaikojen brexit keskusteluja ja mahdollisia odotettavissa olevia tullauksia kauhunsekaisin tuntein. Sillä Britit ovat olleet luottomaa niin siementen kuin monen muunkin tilattavan suhteen. No onneksi tämä erä on turvallisesti kotosalla.

100% Outdoorin Katin kanssa intouduimme jutustelemaan uusimmassa podcastissa varhaisista esikasvatettavista ja podcastissa onkin vinkkejä niin esikasvatukseen kuin vaikkapa kelloköynnösten kasvattamiseen, orvokkien kylvöihin tai jättiverbenoihin. Podin voit kuunnella alla olevalla soittimella ja aihetta käsittelevään artikkeliin pääset tästä linkistä.6 kommenttia:

 1. En malta odottaa mitä ihauuksia noista kasvaa! <3
  Brexit askarruttaa monella saraa...

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa menee maihin vasta maalis-huhtikuulla =) Mutta hyvät höpinät on siitä, että ihanaa tulee olemaan =)

   Poista
 2. Brexit täälläkin askarruttaa ja siksi tein tilauksen myös ja sen pitäisi tulla ihan piankin! toivon hiljaa mielessäni, että tulliesteitä ei tulisi - se on monelle yrittäjällekin melkoinen taakka ja riski! Ja mitä muuta se tuokaan tullessaan ajatellen esim. Irlannin tilannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa täällä toivotaan kädet ristissä. Kummasti hankaloituu kaupanteko muutoin.

   Poista
 3. Minä olen onnellisesti taas ihan uutispimennossa tuosta Englannin tilanteesta(kin)😮 Itsekin tilasin tuolta samaiselta firmalta nyt ensi kertaa siemeniä ja myös lähinnä sellaisia suoraan maahan viskeltäviä. No taisi siellä jokunen esikasvatettavakin olla😊 Niitä ja myös Hyötykasviyhdistyksen siemenlähetystä odotellessa kuluu päivät niin, että kohta ollaan jo helmikuussa💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä esikasvatusaika on ihan parasta ja siementen kanssa puljaaminen. Päivät tosiaan hurahtavat ihan hetkessä näissä puuhissa.

   Poista