tiistai 15. tammikuuta 2019

Kohti kevättä! | viherkasvit

Päivät ovat selvästikin pidenneet ja suunta kohti kevättä! Vielä pari viikkoa sitten huonon näköisenä keittiön ikkunalaudalla töröttäneet piileat ovat ruvenneet puskemaan uusia vihreitä lehtiä. Viherkasvit ovat selvästikin kohotelleet lehtiä ja aurinkokin on pilkahdellut melkoisen mukavasti. Myös tuhmapoika on jälleen puskenut siemeniä ilmoille ja ruukun juurelle on ilmaantunut kolme pientä vihreää =)

Tein juttua Hernepensaselämään puolelle: 5 helppohoitoista huonekasvia artikkelista pääset lukemaan mun top 5 kasvit. Mutta mitkä on sun top 5 huonekasvia helppohoitoisuudessaan?



147 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vihreydestä! Uusia viherkasveja on hankittava nyt keväällä, joten ne kyllä kiinnostavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreää kaipaa nyt enemmän kuin koskaan ja jokainen uusi vihertävä on tervetullut kotiin =)

      Poista
  3. Kiinanruusu kuuluu ainakin tuohon helppohoitoisten joukkoon!

    VastaaPoista
  4. На платформе hydraruzxpnew4af вход юзеры могут покупать вещи поодиночке, или крупнооптовой партией. Профессиональные дилеры магазина UnionГИДРА имеют соответствующий показатель, какой отображается каждому посетителю магазина. Здесь имеется шанс подобрать необходимые вещества, смартфоны и важную информацию. Выбрать требуемый продукт на удивление несложно – разрешено просмотреть цену, или посмотреть оценки дилера.

    VastaaPoista