sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Kevät saapui olohuoneeseen!

Karanteeni on houkutellut laajentamaan asuintilaa. Normaalisti suurinta luokkahuonetta ei lämmitetä laisinkaan vaan se otetaan käyttöön vasta toukokuussa kun aurinko on lämmittänyt huoneilman. Nyt on kuitenkin niin toisenlainen kevät, että oli aivan pakko ottaa nämä talvilevolla uinuvat tilat käyttöön. Salin toisella seinustalla olevat pönttöuunikaksoset ovat viimeisen viikon aikana lämmenneet useaan otteeseen. Tänään rohkenin kuljettaa viherkasvit saliin.

Ikkunan äärellä odottavat korituolit saunan edustan remontin valmistumista ja kevään ensimmäisiä saunareissuja. Toistaiseksi tuolit saavat olla sisätilojen lämmössä.

Aamukahvit maistuivat erityisen hyvältä valoisassa salissa. Tilassa on yhteensä yhdeksä ikkunaa, jotka avautuvat kolmeen ilmansuuntaan. Huoneeseen tulvii valoa melkoisesti, mikä on etenkin keväisin erityisen ihanaa.

Kastelukannu odottelee niinikään kevään ja kasvukauden alkua.

Puutarhalehdet ovat korissa sopivasti aamun kahvihetkeä varten. Tänään otankin erityisen rennosti. Taidan hakea lämpöisen villaviltin, kääriytyä sen sisään ja lukea koko päivän pelkkiä puutarhajuttuja. Puutarhan työt saavat odottaa sillä ulkona sataa reippaasti. Se tietää luonnon heräämistä ja kevään vauhdittumista. Jihuuuuuuu! Ihanaa pääsiäissunnuntaita Teille kaikille.
11 kommenttia:

 1. Kaunista ja keväistä! Saanko tiedustella, mistä nuo ihastuttavat korit (pyöreät) ja tuo isompi on hankittu? Juuri tuollaista isoa olen itse etsinyt pidempään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tuo iso lehtikori taitaa olla Ikeasta ja nuo pienet ruukunsuojat ovat H&M homen valikoimista.

   Poista
 2. Näyttää ihastuttavalta ja kaikki ihanat kasvit! <3
  Lempeää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma ja sisustus ♥ Mistä olet hankkinut nuo korituolit? Olisi täydelliset meidän terassille!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat ja herkulliset nuo kastelukannut❤️

  VastaaPoista
 5. Vau, näyttää ja kuulostaa upealta!
  Mistä olet muuten hankkinut nuo herkulliset kastelukannut?

  VastaaPoista
 6. Ompa tosiaan valoisa sali, kelpaa tuolla olla ihmisten, jos kasvienkin. Upeat kannut kruunaa näkymän :-)

  VastaaPoista