sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Kaunista Luonnonkukkien päivän iltaa!


Tänään vietetään yhteispohjoismaista Luonnonkukkien päivää. Päivän yhtenä tavoitteena on kasvituntemuksen lisääminen. Suomen luonto on tulvillaan toinen toistaan ihanampia luonnonkukkia. Koiruuden ulkoilutuslenkin vierustalla kukkii ihanat tervakukat ja ojanpientareella tuoksuu mesiangervo suloisesti. Mutta tämänpäivän luonnonkukkakimppu on vaatimattomattomanpi. Mukaan mahtui yksi kissankello, idänhierakka, suloiset nuokkuhelmikät, hiirenvirna sekä kuihtumassa käsin oleva koiranputki.

Saunamökin tuvassa on ihanan rauhaisa tunnelma ja luonnonkukat sopivat sinne täydellisesti.

Tuvan seinillä aurinko läikehtii kauniisti ja taustalla soi Susanna Vainiolan Kissankehdon sunnuntai illan hemmottelumusiikki. Kissankehdon fiilikseen toimii maljakossa nuokkuva kissankello =) Suloista sunnuntai iltaa teille kaikille =)


3 kommenttia:

  1. Jotenkin tosi ihana kimppu, yksinkertainen ja sievä. Tykkään! :) Tänään olisi ollut myös vaikka millä mitalla teemapäivään liittyviä retkiä ja tapahtumia, mutta en jaksanut lähteä osallistumaan. :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä on muuten luonnonkukat kauniita ja nuo kaikki sinun lasiesineesi ympärillä. Ei kaipaa mitään lisää. Ihanaa, että tämä kauneus on kaikkien ulottuvissa.

    VastaaPoista