keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kurpisojen vankistumista odotellessa

Kurpitsat ovat vihdoin päässeet Viktoriukseen vahvistumaan. Vähän taimet ehtivät honkkeleiksi ikkunalaudalla kasvaessaan, mutta nyt viimeinen spurtti ennen potageriin pääsyä. Toistaiseksi tuuli riepottelee niin valtaisasti ja yölämpötilat ovat tippuneet hurjan alas, joten suojaisa paikka on nyt tarpeen.  Mutta jos ensiviikolla sitten jo kelit hitusen paranisivat ja pääsisi hyötytarhan kimppuun oikein kunnolla. Mutta nyt kitkemään =)


6 kommenttia:

 1. On se aina pienoinen ihme, kuinka taimet vankistuvat, kun saavat aurinkoa ja lämpöä. Tuloksellista kitkemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taimien kasvatuksessa on taikaa =) Kunhan vaan yöpakkaset eivät kävisi tekemässä pahojaan

   Poista
 2. Minullakin on kasvimaalla vasta talvivalkkari ja perunat, nyt lauantaina olisi tarkoitus istutella latva-artisokat, kardonit ja kurpitsat, sekä kylvää punajuuret, porkkana ja palkokasvit. Löysin aamulla ihania kehäkukan siemeniä, nekin pääsee toivottavasti pian multaan! Asensin aamulla kasvariin kastelujärjestelmää, jospa tänä kesänä pääsisi kastelun suhteen vähän helpommalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on nyt tulevassa viikonvaihteessa luvassa istutus ja kylvöpuuhia. Vielä yöt ovat olleet aika kylmiä. Tuo kastelujärjestelmä kuulostaa kiehtovalta

   Poista
 3. Ihan hyvä puutarhapäivä tästäkin kuoriutui, kunhan yrittää pysyä jossakin vähän tuulensuojaisemmassa paikassa. Antoisaa kitkentäpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Nyt kelit ovat totisesti suosineet puutarhastelua =)

   Poista