perjantai 5. toukokuuta 2017

Leikkokukkapuutarha ja muita ihanuuksia =)


Olen kuin kuuta odottanut Amatzonilta tilaamaani kirjalähetystä. Ja nyt vihdoin tullausten ja monien käänteiden jälkeen kirjaihanuudet ovat saapuneet. Amatzonin kirjalähetyksissä on aina omaa jännitystään. Kirjat on pakattu kevyesti pahviin ja koko komeus on jättimäisessä postisäkissä, jota viskellään matkan aikana useaan otteeseen. Tälläkin kertaa yksi kirja oli melkoisen kovia kokenut ja kirjasta oli kansi suorastaan revennyt. Mutta tämä ei tahtia haittaa sillä riski oli tiedossa ja kirjojen sisältö on vähintäänkin polvet notkauttavaa.

Kirjojen nimistä voi päätellä jo mitä meillä on suunnitteilla. Mutta aivan ensimmäisenä meillä alkaa kylvöpuuhat ja aloitetaan leikkokukkapuutarhan valmistelutyöt =) Tästä ihanasta matkasta lisää Hernepensaselämää-blogin puolella =)10 kommenttia:

 1. Oi oi miten upean lähetyksen oletkaan saanut. Pieni repeämä kannessa ei haittaa yhtään mitään. Onnea leikkopuutarhan valmistelutöihin ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Lähetys on kyllä aivan vertaansa vailla, vaikka pieniä vaurioita matkan aikana on tullutkin ;)

   Poista
 2. Jestas...mä en kestä...leikkokukkapuutarhasta kirja!
  Mieletöntä!
  No, kyllähän tuolta pihalta tulee kaikenlaista vaasiin poimittua joka viikko...viimeksi eilen leikkasin hopealehtipensaasta lehtiä moriuskimppuun! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin mieletöntä =) Mutta nyt astutaan next levelille ;)

   Poista
 3. Amazon toimii siis kuin Suomen posti, ikinä ei tiedä missä kunnossa tilattu posti on :) Mutta upeita kirjoja kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin Suomen Posti - vastuu on tilaajalla ja vikakin on ihan itse aiheutettua ;)

   Poista
 4. Tuo leikkokukkakirja on ehdottomasti hankittava, minä niin rakastan kimppujen tekemistä - kaikenlaisista kukista!

  VastaaPoista
 5. kiinnostavilta kirjoilta vaikuttavat!

  VastaaPoista
 6. Kaksi ylintä kirjaa tuosta pinosta on puhki luettu ja alimmat kaksi vielä hankkimatta, mutta hankintalistalla on ����

  VastaaPoista