torstai 17. elokuuta 2017

Esillepano Lepaa 2017 näyttelyyn!

Keväällä sain kutsun lähteä mukaan Lepaa 2017 messuille rakentamaan Huiskulan ja Orthexin tuotteista esillepanoa. Ja mikäs siinä, lupauduin mukaan hommaan ja eilen oli sitten jännät paikat. Illansuussa töiden jälkeen lähdin siis kohti Lepaan messualuetta.

Onneksi paikalla oli tuttu joukko koolla. Villa Kotirannan -blogin Satu, Mansikkatilan mailla - blogin Taina ja Versoja Vaahteramäeltä - blogin Riina. Jokaiselle meistä oli varattu yksi kukkarullakko, pari trukinlavaa ja a-teline. Lisäksi kullakin oli käytössään seuraavat tuotteet:

Huiskula
24 kpl hopealankaa
12 kpl lankaköynnöstä
15 kpl pinkkiä pikkusyklaamia
15 kpl punaista pikkusyklaamia
8 kpl isoa pinkkiä syklaamia
8 kpl valkoista isoa syklaamia
2 kpl pinkkiä amppelikrysanteemia
5 kpl vaalean keltaista pallokrysanteemia
7 kpl pinkkiä pallokrysanteemia

Orthex
2 kpl musta Eden säiliöruukku 58cm korkea
2 kpl musta Eden säiliöruukku 28cm korkea
1 kpl valkoinen Eden yrttirruukkusetti

Ja ei muuta kuin rakentamaan =) Suoraviivaisuuden ystävänä laitoin rullakon sekä trukinlavat linjaan takana olevan pensasaidan kanssa. Nikkaroin kotoa mukaan otetuista kahdesta 2x2:sen pätkästä "telineen" amppeleille tuonne esillepanon taakse. Lisäsin ruskeaksi maalatut kuutiot tuomaan korkeutta / tasoja esillepanoon ja ryhdyin asettelemaan kasveja paikoilleen.


Valkoiset syklaamit ovat suuri rakkauteni, joten aloitin niiden sijoittelulla. Olin lisäksi ottanut mukaan muutamia historiallisia kuvituksia syklaameista. Naputtelin syklaamien kuvat laatikoiden kylkeen tuomaan vähän mielenkiintoa ja kontrastia esillepanoon. Lisäksi yhden kuvan kiinnitin rullakon päätyyn.

Mutta kääk! Vielä oli jäljellä 38 punaista syklaamia ja 12 pallokrysanteemia =)

Joten ei muuta kuin lisäämään valkeuden sekaan ripaus pinkkiä =)

Rullakkoon pääsi sitten kaikki punainen ja sekaan ripaus hopeanhohtoa. Suurena symmetrian ystävänä rullakkoon syntyi symmetrinen kokonaisuus.


Edelleen oli käyttämättä läjäpäin pikkusyklaameja, joita sitten tuli trukinlavojen etualalle suurempana massana.


Lopuksi  sitten vielä viimesilaus ja hintaviestintäideat paikoilleen. Olin valmiiksi valinnut mukaan kaikenlaista voimapaperin sävyistä tykötarvetta ja valkoisia tusseja. Kirjoitin vielä hennon sateen jo ropistessa muutaman hintaviestintälappusen syklaamien sekaan. Samaan aikaan ilta alkoi jo uhkaavasti hämärtyä.


Toinen suuri Eden ruukku näytti vielä yksinäiseltä tuolla rullakon vasemmalla laidalla. Onneksi löytyi vielä yksi pieni trukinlava, jonka sain ruukun alle. Ja pallokrysanteemiin pitkällä narulla lisäsin vielä hintaviestintälappusen roikkumaan.

Ja illan yhä enemmän hämärtyessä kokonaisuus näytti tältä =) Lepaan näyttely on auki 17. - 19.8 ja esillepanoja voi äänestää. Tämän esillepanon äänestysnumero on 4, joten ei muuta kuin äänestämään =) Kun käytte Lepaalla ja laitatte kuvia instaan niin tägätkää ne #lepaa2017 niin pääsemme seuraamaan tapahtumaa teidänkin silmin =)


Kaupallinen yhteistyö: Huiskuja ja Orthex

16 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää! Syklaami on minun lemppareitani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sussi <3 Syklaamit ovat minunkin lemppareita =)

   Poista
 2. Hieno tuli! Olin silloin kevällä siellä Turun messuilla samanlaisessa projektissa mukana. Mieleeni jäi eniten se keinoistuttamisen hankaluus kun kasvit piti istuttaa ilman multaa pelkkään pahvikasaan��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna =) Juu nämä esillepanojen rakentamiset vaativät välillä vähän vippaskonsteja ;)

   Poista
 3. Hih, suorien linjojen ja symmetrian esillepano :-) Kiva katsoa, silmä lepää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vatupassikin oli mukana ;) Suoraa linjaa pitää olla ja symmetrisyyttä ;) Mistäköhän se johtuu ;)

   Poista
 4. Kaunista! Kauniita asetelmia sekä kaunis asetelma yhteensä! Niin ihanat te!

  VastaaPoista
 5. Symmetrian ystävänä tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin niin teidän esillepanosta! 😍 Miten saattekin niin hienosti Hernarimaisen tunnelman luotua minne vain!
  Nuo kasvitaulut kruunasivat tunnelman.
  Ja teidän läsnäolo kyllä rauhoitti ja tsemppasi valtavasti illan hämärtyvinä hetkinä ja sateen pelossa.💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Riina <3 Oli niin rauhoittavaa myös, että olit paikalla, muutoin olisi kyllä paniikki iskenyt =) Ja vauh - löysit hernarimaisuutta tuosta - voi ihanuus ja kiitos kauniista sanoistasi <3

   Poista
 7. Nuo kasvitaulut <3 Ihana idea ja täydelliset yksityiskohdat kruunaamaan esillepanon! Tykkäsin kovasti! Näyttää valokuvissa jo upealle - en malta odottaa, että pääsen huomenna paikan päälle myös ihastelemaan!

  ...Olitte muuten kovasti ajatuksissa, kun lähdin ajelemaan kotia kohti, ja muutamia tippoja vettä ripsahteli tuulilasiin... <3 Onneksi ehditte sateen alta pois, ja saitte vielä näin upeaa jälkeä pitkän päivän päätteeksi aikaan! Ihailen! <3

  Pssst, oli ihana nähdä, ja toivottavasti pian uudelleen ja oikein ajan kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi niin ihanaa ollut ehtiä jutustelemaan ja käymään vaikka kahvilla yhdessä =) Vähän tuo sade suorastaan pelotti illan hämärtyessä, mutta ehdimme kuin ehdimmekin välttyä pahemmalta keliltä.

   Kiitos kovasti kauniista sanoistasi. Meillä oli rajalliset mahdollisuudet tuoda mitään mukanamme ja nuo taulut oli sitten se pikkuinen twisti mitä ajateltiin =)

   Toivottavasti näemme joku kerta oikein ajan kanssa ja ehdimme vähän paremmin vaihtamaan kuulumisia <3

   Poista