maanantai 14. elokuuta 2017

Inhorealismia parhaimmillaan =)

Käykö teille koskaan näin? Kun touhuaa intensiivisesti joidenkin asioiden parissa niin jokin toinen pääsee repsahtamaan ja unohtumaan? Näin on päässyt käymään meidän hernepensaskujanteelle. Ou, ou ja nou nou mikä katastrofi!

Koko käytävä oli päässyt katoamaan ja mikä pahinta kaikki pahamaineiset rikat olivat päässeet myös siementämään, eli järisyttäviä ongelmia luvassa ensi vuodeksikin.

Polvisuojat, kuokka ja hanskat. Ei tässä auttanut muu kuin kontata ja kitkeä. Murskekäytävä ympäri maanpeitekankaaseen asti ja rikat huolella juurinen pois.


Tänään tilanne on onneksi jo toinen. Käytävälle paistaa ilta-aurinko, ruukut piirtyvät kauniisti puhtoista murskekäytävää vasten.

Kirja-arvonta on vielä käynnissä toisessa blogissa. Jollet siis vielä ole osallistunut niin klikkaa itsesi tästä arvontaan ja osallistu =)

20 kommenttia:

 1. Voi miten tuttua Kivipellossakin! Joku puutarhan paikka vain viettelee ja sitten, sitten saa korjata niitä paikkoja joille huomiota ei riittänyt ajoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin tätä puutarhurin arkea. Se hyvä puoli on tietysti, että ainakin työnjäljet näkyvät ;)

   Poista
 2. Onhan se elävän puutarhan merkki,mitä meille jäisi puutarhaharrastuksesta jos se olisi kuin kuollut eli ei rikan rikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta totisesti ja ehkäpä juuri tämän takia me kaikki rakastamme puutarhurointia =)

   Poista
 3. Ihanan inhimillinen piirre . Lohduttaa ,että et sinäkään pysty ihan kaikkeen ....😂
  Jatkakaamme taistelua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin =) Tosiaan katsos valta on kameran takana olijalla - mitä haluaa esitellä ja mitä ei ;)

   Poista
 4. Loputon mutta onneksi niin rakas työmaa💚

  VastaaPoista
 5. Sama vika Rahikaisella... Murskepintojen siistinä pito on ihan täysi koko kesän mittainen työleiri. Teillä ja mulla on joka kesä postauksia siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murskekäytävät ovat elämänpituinen työleiri. Lohduttavaa tässä kaikessa on se, ettei koskaan ole hetkeä, ettei olisi jotain tekemistä ;)

   Poista
 6. Juurikin noin on päässyt käymään täälläkin!��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin tätä =) Kun vähääkään silmä välttää niin pufff ja katastroofi on pystyssä ;)

   Poista
 7. Näin se menee. Kun yhden nurkan saat kuntoon, seuraava jo odottaa siistijäänsä. Vaan kyllä on mahtava fiilis hetken aikaa, kun katselee työn tuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilis on käsittämätön kun työn saa hoidettua =) Ehkä se onkin juuri se koukuttavuus näissä puutarhahommissa =)

   Poista
 8. Sä oot kaikkien käytävänputsaajien esikuva!! Niin kaunista jälkeä. En voi kuin ihailla teidän työteliäisyyttä ja kädenjälkeä. Tänään oli juuri siitä puhetta Teija Tuiskun kanssa, joka taas käväisi meillä keikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoisosaamisalana käytävien putsaus ;) Ja polvet kuin kantapäät =) Hulluutta on joka lähtöön =)

   Poista
 9. Kyllä, aina jokupaikka on huippusiisti ja jokupaikka repsottaa :)
  Just tuasta syystä yritän välttää viimmeesehen asti siämenestä leviäviä perennoja. Niistä tuloo aiva törkiän palio ylimääräästä tyätä. Hatunnosto sun ahkeruurelle :) Lopputulos on hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siemenestä yltiöpäisesti leviävät perennat ovat munkin painajainen

   Poista
 10. Oo - onpa lohdullista! Hyvä kun kuvasit tuon komeuden - voi vertailla oman viidakon perkaukseen valmistautuessa!

  VastaaPoista
 11. Kumisaappaat ovat "kovilla" puutarhatöissä. Ruoho ja multa vuorottelevat ja värjäävät uudet kumpparit pian vanhan näköisiksi!
  Saappaiden "kierrätys" ,uudet kaupungilla seuraavat ulkoilu/marjastus kolmannet pihaja puutarhakäytössä ja viimeiseksi tuunatut kumpparit joista varret leikattu tai spray maalilla ehostettu. Näin on aina siistit kumpparit ns katuuskottavat! Joku voisi tehdä postauksen omista saappaistaan. Itsellä saappaat kiertoon parin vuoden välein!
  Tanja

  VastaaPoista