maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pistolapiolle töitä


Viime kesänä, kuten varmaan moni muistaakin, laitettiin potagerin keskiakselit kuntoon. Homma jäi puolitiehen potagerin laitamilla ja nyt vihdoin on jälleen uskallettu pureutua käytävien kimppuun. Yläkäytävä, joka häämöttää penkin takana on seuraavana vuorossa. samalla joudutaan tekemään pengerrys potagerin ja nurmikon välille.

Uuttakin on hitusen suunnitelmissa. Yrtit ovat nimittäin vallanneet tilaa niin hirvittävästi, että suunnitteilla on oma yrttitarha - ehkäpä pyöreä =) Suunnittelu on siis vielä idea-asteella, mutta saas nähdä.


Tänään on vanha talonvieruksen perennojen esikasvattamo siirretty puuvajan uumeniin. Siemen tilaus on vetämässä ja muutaman päivän päästä luvassa on jymypotti siemeniä, sekä uuden esikasvattamoalueen valtaus.


Kiviaidan vieruksia on tasoitettu, jotta jonain päivänä pääsisisi kyyttönaidanteen viereltä nurtsinleikkurilla päristelemään.


Ja yläpihan kukkapenkki on päässyt lupaavaan vauhtiin.

3 kommenttia:

 1. Kaunis oleskelualue!
  Hommaa riittää edelleen teidän puistossa.

  VastaaPoista
 2. Oma puutarha alkaa tuntua sopivan kokoiselta (luulin, että tämä oli suuri) kun katsoo teidän puistoalueita. Todella kaunista ja ilmavaa.

  VastaaPoista
 3. Voi Hyvänen Aika!
  Mistä minä tänne Onneksi eksyin :)?! Aivan ihana puutarha! Ölen juuri katsellut parina sunnuntaina teemalta klo 21 ohjelmaa Italian puutarhoista. Tässä on sitä samaa ihanaa fiilistä. Tätä tulen lukemaan viel ajan kanssa, ja virkein silmin päivänvalossa. Se ohjelmaa muuten jatkuu edelleen, ensi sunnuntaina Gardajärvellä kiertävät, kannattaa katsoa.

  Sanna

  VastaaPoista