lauantai 9. kesäkuuta 2012

Uriah Heep jyrähtelee vaihteeksi potagerin sydämessä


Nyt se sitten on vihdoin alkanut =) Kostean mullan huumaava tuoksu, viileä kesätuuli, narsissien huumaava tuoksu ja kaikki puutarhaan kätketty ihanuus.


Knautiat ovat vallanneet potagerin alimmat kukkaruudut. Niitä odottaa siis lähtöpassit ja paikkakin on jo tiedossa. Suuren vaahteran juurella lähellä naapurin tilusia kaivataan huispalomaista ja herkkää näköestettä.


Potagerin sora on osoittautunut likimain täydelliseksi valinnaksi. Hetken ehdin luulla, että peli on menetetty, mutta vartin juurikaskuokalla kuokkiminen yhdistettynä reippaaseen rautaharavalla haravointiin teki ihmeitä. Kasvillisuus on pikkuhiljaa ottanut toivotun vallan ja keskiakseli rehottaa oikeastaan ensimmäistä kertaa. 


Keskiympyrään vallattomasti levinneet kehäkukat saivat lähteä ja tilalle on rantautunut vaalenpunaista särkynyttäsydäntä, kulleroita, valkolatvoja ja jättipoimulehtiä.


Poikkiakseli on vihdoin kunnossa. Nyt enää odotellaan, että perennat saavat vauhtia kasvuun.


Sade on hellinyt meitä. Tämän vuoden suurin lupaus on kesäsaunomiset ja sauna on ollut ahkeraan kuumana. Oikeastaan aika mahtavaa kuunella hiljaisuutta, makoilla ikiaikaisen saunan lauteilla ja antaa ajatusten virrata.


Unikot ovat saaneet villisti ryöpsähdellä =)
5 kommenttia:

 1. U-la-laa, onpas komian näköistä! Ihana polku/tie ja hieno keskiympyrä!

  VastaaPoista
 2. Kauniin näköistä on! Meillä on vaan ollut kovin kylmää, joten kaikki tuntuu olevan jäljessä aikataulusta...

  VastaaPoista
 3. Voi mahdoton, miten ihanan näköistä! Tyräkitkin näyttävät houkuttavilta vaikka niitä en ole aiemmin oikein noteerannut. Hiekkakäytävät näyttävät niin hyviltä ja ovat ihanan leveitä. Voi mikä rehotus!

  VastaaPoista
 4. Tyylikästä, tyylikästä!
  Kyllä se viime kesäinen uurastus kannatti!

  VastaaPoista
 5. Siellähän näyttää vallan upeelta ! Olisin kysynyt sults niistä käärmeistä, vieläkö ne vaivaaa ja miten elelette niiden kanssa? Meillä oli käärme portilla viimekesänä ja nyt musta on tullu ihan arkajalka pihahommien kans ja ottaa niin pattiin kun aina pelkään et jos taas on käärme pihalla :( Oon antanu lähtöpassit melkein kaikille "kivikasoille" ja muutenki tuntuu et pitäs "käärmesaneeraus" tehdä :(

  VastaaPoista