torstai 12. syyskuuta 2013

Punahattuteetä =)



Tänään ne sitten saapuivat. Tilasin nimittäin viikko sitten Englannista teetä kylmeneviin iltoihin, mukavaan yhdessäoloon ja tietysti hitusen myös silmäniloksi =) Clipperin teet ovat ehdottomia suosikkejamme. Niitä saa kahta eri makua lähikaupastamme. Mutta syksyn tullen on mukavaa fiilistellä ja tehdä makumatkoja lämpimään filttiin kääriytyneenä.

Punahattuteetä nuhanehien rohdoksi. Piparmintulla höystetty valkea tee on vuorostaan yksi suosikkini jo entuudestaan samoin perinteinen earl grey maistuu ihanalta. Mutta loput lukeutuivatkin sitten makumatkailu osastoon. Suloisen Zen Again teehen tutustuin muutama viikko sitten jonkin blogin kautta ja pakkaus vei jalat siltä seisomalta jalat alta. Keltainen superpakkaus uneliaiden aamujen aamuteetä oli myös vastustamaton. Eksotiikkaa mukaan piti myös hitusen saada Loose leaf assam teen ja Indian Chai teen muodossa.

Clipperillä on jotenkin hyvälle tuulelle saava pakkaussuunnittelu. Herkulliset värit, rento ja hersyttelevä kuvitus sekä lupsakka typografia vetoavat kerta toisensa jälkeen ja teepurkkeja on mukava pitää esillä keittiössä. Voi kun pakkaussuunnitteluun panostettaisiin näin muillakin firmoilla. Mutta nyt pitää mennä maistelemaan =)



15 kommenttia:

  1. Olen myös ihastunut näihin pakkauksiin. Piparminttua ostin ja ei ollut minun mieleen. Kaupoista olen metsästänyt lakritsiteetä, on kuulemma hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän lähikaupassa on tuota lakritsiteetä ollut joskus. Se on aika makeaa ja hieman maan makuista. Ilmeisesti siihen käytetään lakritsin juuria

      Poista
  2. Ihania ovat! Vuosikausia olen näitä juonut ja Sleep Easyä olen viimeisimmäksi kokeillut. Olen ihan oikeasti sitä mieltä, että auringonhattu-tee auttaa estämään flunssia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auringonhattu teetä on juotu jo kovasti. Toivotaan, että totisesti vaikuttaisi ounastavaan flunssaan =)

      Poista
  3. En ole tätä merkkiä maistanut koskaan, mutta tämä taitaa olla sama, jonka pakkauksista ystäväni oli tehnyt ihanan taulun. Nämä ovatkin kyllä niin kauniita, että näistä saisi askarreltua vaikka mitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset ovat vietävän ihania ja niiden sävyt upeita

      Poista
  4. Clipperin teet on mun mieleen, nyt löytyy kaapista ihan tavallista Clipperin mustaa teetä. Tetley-tee menee kyllä Clipperinkin ohi, siitä suosikki on english breakfast.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä testata joku kerta tuota Tetley-teetä =)

      Poista
  5. Ihania, mäkin löysin täältä syrjäkylän Prismasta paria laatua...

    VastaaPoista
  6. Mistä tilaat teetä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraan Clipperin verkkokaupasta. Siellä on kaikki laadut kivasti kuvauksineen esillä ja tilaus vaivatonta ja nopeaa

      Poista
  7. Upea teevalikoima! Saiskohan tuollaista punahattuteetä tehtyä ihan noista omista punahatuista vai pitääkö sen olla joku erikoislajike? Pitää vissiin lähteä googlettamaan...

    VastaaPoista