torstai 29. joulukuuta 2016

Salaisuuksien esirippu saa luvan väistyä!

Pihaa puhtaaksi, jotta voi taas kuvata =)
Moni Teistä onkin jo varmaan ihmetellyt kun Hernepensaskujanteella on ollut kovasti hiljaista viime aikoina. Tänään on aika laskea salamyhkäisyyden esirippu ja kertoa mistä moinen hiljaiselo on johtunut. Moni Teistä varmaan ajattelee, että joulun-ajasta mutta ehei, ei ollenkaan. Hernepensaskujanne on tänään saanut rinnakkaisblogin itselleen. Kotipuutarha lehden uudistuneille verkkosivuille on tänään avattu blogit osio, josta jatkossa löytyy Hernepensaselämää -blogi. Olen siis superinnoissani alkavasta yhteistyöstä Kotipuutarha-lehden ja kahden muun ihanan bloggarin kanssa. Tästä eteenpäin pyöritän siis kahta puutarhaan painottuvaa blogia, tämän tutun Hernepensaskujanteen lisäksi myös uutta Hernepensaselämää -blogia.

Viime päivät meillä täällä eteläisessä Suomen kolkassa on ollut niin lämmintä, että pihaa on haravoitu oikein urakalla ja potagerin tienoo on kummasti siistiytynyt. Hernepensaselämää -blogista pääsetkin kurkistamaan miltä potager näyttää hieman toisesta kuvakulmasta tarkasteltuna.

Jatkossa vinkkaan myös täällä kun tuonne toiseen blogiin ilmestyy uutta luettavaa. Tervetuloa siis seuraamaan myös rinnakkaisblogia!

 Hernepensaselämää -blogiin
Klikkaamalla kuvaa pääset uuteen blogiin. Jatkossa tästä tunnuksesta tiedät, milloin uutta sisältöä on tullut Hernepensaselämää -blogiin.




30 kommenttia:

  1. No niin johan täälläkin on salaisuuden verhoa raotettu! Sinä pystyitkin pitämään salaisuuden paljon pidempään kuin meikäläinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitihän tästä vähän mainita ;) Kiva matka tiedossa ja ihanat kollegat <3

      Poista
  2. Onnea uudelle rinnakkaisblogille! Ihana seurata teidän upean puutarhan elämää sekä täällä, että uuden blogin puolella. <3

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Meillä lakaistaan vain lunta😂 Onnea uusista kuvioista! Mielenkiinnolla jään odottamaan tulevia juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos =) Varros vaan kun näet mitä tänään touhuttiin ;)

      Poista
  4. Onnea uudelle blogillesi! Seuraan innolla kumpaakin!

    VastaaPoista
  5. Onnea uusiin haasteisiin!
    Kun nyt haravoi, on taas keväällä vähemmän hommia. Taidan tarttua itsekin tuohon haravaan heti huomenissa. Nyt on jo niin pimeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos =) Tämä talvinen haravointi on kuin laittaisi rahaa pankkiin =) Voi sitä kevättä kun pääsee suoraan muihin hommiin kun haravointi on pulkassa

      Poista
  6. Onnea Jori, täytyy linkittää uusi osoite talteen! Ihanaa, olet saanut pitää puutarhapäivän, minäkin voisin huomenna edes hakettaa risuja, muuta tuskin täällä voi nyt tehdä.

    VastaaPoista
  7. Onnea! Linkitän uuden osoitteesi pikapuoliin.
    Haravointi onkin näille säille sopivaa touhua. Harmi vain, että valoisa aika on kovin vähissä.

    VastaaPoista
  8. Mahtava juttu! Luen innolla myös uutta blogiasi.

    VastaaPoista
  9. Ihana juttu! Pitää heti tulla lukemaan. ♥ Iloista vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista
  10. Onnittelut, hieno homma! Ja kovasti teillä on erinäköistä kuin meillä täällä viitosvyöhykkeellä. Että oikein haravoitte! Me liukastelemma ja hiekotushiekkaa levittelemme.

    VastaaPoista
  11. No minä jo kaipailinkin kuulumisia! Ja mikä upea yllätys, nyt tätä herkkua saa kahdesta eri lähteestä. Upea juttu!

    VastaaPoista
  12. Upea ilmakuva heti kärkeen! Onnittelut ja intoa uuteen tekemiseen :9

    VastaaPoista