sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Postilaatikossa oli yllätys - The Plant

Uusia, poikkialaisia lehtituttavuuksia putkahtelee esiin. Tällä kertaa posti toi tullessaan The Plant lehden, joka tarjoaa palan puutarharakkautta, siivun esteettistä tykitystä ja mukavasti kiehtovia tarinoita. Lehti on paperiltaan ylellinen ja sivuja on reilut 170, joten erilaisia juttuja piisaa.

Yksi kiinnostava juttu käsittelee Uji-joen rannassa Kiotossa kasvavia misteleitä. Talvisen joenrannan puut suorastaan pullistelevat upeita misteleitä. Mistelit ovat superkiehtovia ja olen kuullut, että myös meillä päin kasvaa niitä.


Toinen juttu käsittelee Château de Villandryn upeita terassipuutarhoja. Lehden kuvat ovat kiehtova sekoitus arjen askareita ja kauniita yksityiskohtia. Ranskalainen puutarha huokuu renessanssiajan piirteitä ja komeasta linnasta avautuu upeita näkymiä puutarha ylitse. Myös Château de Villandryn nettisivut avaavat upean katsauksen puutarhaan.Näiden lisäksi juttuja löytyy niin yhteisöllisistä puutarhaprojekteista kuin erilaisista pilvistä, ruusuveden valmistuksesta, ikebanasta sekä kastelukannuista. Mielenkiintoinen ja upeasti toteutettu lehti. Tilasin tämän, joten nyt vaan odottelemaan seuraavaa numeroa.

8 kommenttia:

 1. Varmasti todella mielenkiintoinen lehti!

  Mukavaa keväistä viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Sä olet tuonnut nyt ihan uuden ulottuvuuden puutarhalehtimaailmaan. Mahtavia lehtiä ja upeita kuvia sekä aiheita.
  Kevään ihanuutta Hernepensaskujanteelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nämä ihanuudet vievät niin mennessään =) Kevään ihanuutta myös Teille <3

   Poista
 3. Houkutteleva lehtiuutuus! Kaikki puutarhalehdet ovat ihania,mutta kyllähän tuo antaa ihan uuden näkökulman puutarhalehtiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin =) Tässä on jotain perin ylellistä =)

   Poista
 4. Todella mielenkiintoisen kuuloinen lehti. Pääsisiköhän tuota koeselaamaan kirjastossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ainakin pääkaupunkiseudun kirjastoista voisi löytyä =)

   Poista