torstai 26. huhtikuuta 2018

Ruukkuja, ruukkuja, enemmän ruukkuja!

Ruukkuja alkaa kertymään pikkuhiljaa pitkin pihamaata. Tiedättekös se on se varmin merkki puutarhakauden alkamisesta. Kukkakaupat ja taimistot ovat kuin karkkikauppoja ja joka ikisellä kerralla löytyy uusia makuja, vivahteita, sävyjä ja herkkuja. Muoviset ruukut toki eivät ole niin kauniita, mutta nekin kestää kun tietää mitä ihanuuksia niissä kasvaa =)

Tällä kertaa loihdin istutusryppään, pienen ruukkupuutarhan talon sisäänkäyntiin. Mutta mitä kaikkea valitsinkaan mukaan ja miltä kokonaisuus sitten näyttää? Niistä lisää hernepensaselämää blogin puolella. 4 kommenttia:

 1. Kauniita istutuksia olet tehnyt! Minäkin olen istutellut orvokkeja ruukkuihin, seurakseen olen laittanut lankaköynnöstä ja hopealankaa. En ole enää nähnyt perunanarsisseja, hyasintteja ja tulppaaneja täkäläisissä puutarhamyymälöissä. Ne tuovat kivasti korkeutta istutuksiin.

  Mitä muuten teet muoviruukuille? Kierrätätkö ne jotenkin omissa taimiviljelykisssäsi vai palautatko puutarhamyymälään? Mä oon kerännyt niitä talteen, kun jotenkin tuntuu kurjalta heittää hyväkuntoisia ruukkuja roskikseen, mutta ei mulla ole ollut sellaiselle määrälle muoviruukkuja mitään käyttöä.

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin alkaa kevään sipulikukkasesonki olla jo ohi. Nuo muoviruukut kerään jemmaan kun kasvatan perennoja ja leikkoja siemenestä, niin toimivat hyvin ruukkuina esikasvatuksessa.

   Poista