maanantai 31. elokuuta 2020

Uusi verkkokauppa avattu! Ihania ruukkuja ja muuta kivaa vihersisustajalle

Green and Clay -verkkokauppa

Pitkän hiljaiselon takana on ollut pitkäaikainen haave omasta verkkokaupasta. Alkukevät ja kesä sujui täydessä tohinassa ja vihdoinkin Green & Clay -verkkokauppa on päässyt sille asteelle, että sen voi esitellä näin julkisesti. 

Green & Clay -verkkokauppa on syntynyt rakkaudesta ruukkuihin, ihaniin kastelukannuhin ja tietysti viherkasveihin. Pikkuhiljaa mukaan on valikoitunut juuri sellaisia tuotteita, joita itsekin rakastan ja joiden keskellä haluan asustaa. Arjen estetiikkaa siis parhaimmillaan. 

Green & Clay -verkkokauppa

Pikkuinen verkkokauppa tuo toivottavasti lisää vipinää jo muutoinkin melko täyteläiseen arkeen. Ainakin uuden oppimista se tuo rutkasti tullessaan. Jos Sinulla on jotain ideoita tai toiveita, mitä verkkokauppaan ehdottomasti haluaisit niistä olisi kiva kuulla. Joten rohkeasti kommenttia ajatuksista ja toiveista. 

Verkkokaupalla on myös oma instagram -tili, jota kannattaa ehdottomasti seurata. Lisäilen sinne kuulumisia, uusia tuotteita ja kuvia arjen iloksi. Green & Clay Instagramin löydät @greenandclay

Ihanaa alkavaa syksyä Teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Oi, onnea! Näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Paljon onnea uudelle kaupalle, ihan mahtava tyyli - taattua laatua. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ihastuttava verkkokauppa!! <3
  Onnittelut siitä!
  Kaipaan mm. puutarhaessuja, kivoja kumisaappaita (Garden Girl?) esim. kukkakuvioin, sekä intohimoni paperiosastolle...kirjepaperit!!! Niitä on vaikea löytää, eritoten kauniita puutarhamaisia botanical-tyylillä.
  Hyvältä näyttää kauppa! <3
  Ihanaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Nut erilaiset paperituootteet ovatkin erityisen varteenotettavia. Kiitos vinkistä ja ihanaa alkavaa syksyä Sinulle.

   Poista
 4. Minä haluaisin tuollaisen kauniin kastelukannun mutta litran vetoinen tuntuu niin kovin pienelle. Itse käytän sisäkasveilla 2 litran kannua (tosi ruma muovinen) ja senkin saa käydä täyttämässä ihan liian usein. Neljä litraa olisi varmaan sellainen sopiva ja mahdollisimman pitkällä ja kapealla nokalla👍 Suutinkin saisi olla mutta ne pitäisi saada tarvittaessa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, pitääpä tutkia mistä tällaisia kannuja löytyisi.

   Poista
 5. Näyttää ihanalta!
  Onnea uudelle kauppiaalle!

  VastaaPoista